Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ήττα μετά από δύο παρατάσεις για τους Αετούς Βέροιας
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 423 φορές

Ήττα μετά από δύο παρατάσεις για τους Αετούς Βέροιας

Ακατάλληλο για… καρδιακούς αλλά και για όσους αντιμετωπίζουν νευρολογικά προβλήματα ήταν το σημερινό ματς στο ΔΑΚ «Βικέλας».

Οι Αετοί Βέροιας ηττήθηκαν για δεύτερη φορά φέτος, ξανά εντός έδρας, αυτή τη φορά από τη μαχητική και άκρως μπασκετική ομάδα του Ανατόλια, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε σε δύο παρατάσεις και όπως είναι φυσιολογικό σε τέτοιου είδους παιχνίδια, στις λεπτομέρειες.

Για ακόμη ένα παιχνίδι, η ομάδα της Ημαθίας δεν μπόρεσε να πάρει μια διαφορά που θα της επέτρεπε να το διαχειριστεί διαφορετικά, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η αντίστοιχη της Θεσσαλονίκης που είχε σε εξαιρετική μέρα τον Βελισσαρίου, ο οποίος πέτυχε 30 πόντους με 5 τρίποντα, όλα καθοριστικά.

Μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι πήραν ένα προβάδισμα με τη λήξη του τρίτου μέρους, όχι όμως ικανό να τους δώσει το δικαίωμα να κατακτήσουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Κι αυτό γιατί, η εμπειρία των «ασπρόμαυρων» έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο τέταρτο δεκάλεπτο, όταν οι προσωπικές ενέργειες των Μπουρδάνου, Τσακαλέρη, Ιωσηφίδη (με ένα καθοριστικό τρίποντο και εξαιρετική απόδοση συνολικά) και Λιόλιου, έδωσαν «ανάσες» στους γηπεδούχους. Ο τελευταίος μάλιστα ήταν αυτός που πέτυχε το καλάθι με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση.

Εκεί, οι Αετοί έχασαν την ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα, όταν σε καίρια σημεία (ειδικά όταν αποσπάστηκαν τέσσερις πόντους στα μισά του έξτρα χρόνου) είχαν κακές επιλογές, με αποτέλεσμα το Ανατόλια να επιστρέψει και πάλι.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν σε μία ακόμη παράταση, στην οποία οι «ασπρόμαυροι» είχαν επίσης κακές επιλογές στην επίθεση, χάνοντας τέσσερα διαδοχικά σουτ σε αντίστοιχες καθοριστικές επιθέσεις, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, που βρήκαν την ψυχραιμία όταν η μπάλα «έκαιγε» και στο τέλος να αποχωρήσουν από την Ημαθία με την τρίτη φετινή τους νίκη.

Όπως προκύπτει από τους ανθρώπους της διοίκησης των Αετών Βέροιας, αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες, με στόχο να εμφανιστεί στο παρκέ η τόσο ποιοτική ομάδα -βάσει των παικτών- που διαθέτει στο ρόστερ και θα πράξει με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου, χωρίς να εξαιρείται από όλη αυτή τη διαδικασία κανείς…

Δεκάλεπτα : 18-19, 36-37, 46-52, 70-70, 79-79 (1η παρ), 82-84

Αετοί Βέροιας (Μάριος Γεωργιάδης) : Λιόλιος 8 (1), Μπουρδάνος 14 (1), Γκανάς 7 (1), Γάτσος 2, Λέφας, Τσακαλέρης 27, Γκίτκος 3 (1), Μαυρίδης 8, Ιωσηφίδης 13 (3)

Ανατόλια (Άκης Τασουδής) : Δημητρόπουλος 2, Τζουβάρας 15 (3), Χατζηλάμπρου 2, Χρυσανθάκης Χ., Τασουδής 3 (1), Χρυσανθακάκης Θ. 9 (1), Βελισσαρίου 30 (5), Ντολόπουλος 6, Καρανώτας 17

*Πριν το παιχνίδι κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την απώλεια της παλαίμαχης αθλήτριας και τα τελευταία χρόνια κομισάριου της FIBA, Βάσως Μπεσκάκη

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο

Αετοί Βέροιας – Ανατόλια  82-84 παρ.
Καστοριά – ΑΟΚ Βέροιας  86-57
ΔΕΚΑ – Ναύαρχος Βότσης  62-70
Γαλάζιοι ΚΟΘ – Ίκαροι Γιαννιτσών (20.30)
Αριστοτέλης Φλώρινας – ΦΟ Αριδαίας  82-79

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS