Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Έσπασαν» τα καλάθια οι Αετοί Βέροιας και ηττήθηκαν φυσιολογικά
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 395 φορές

«Έσπασαν» τα καλάθια οι Αετοί Βέροιας και ηττήθηκαν φυσιολογικά

Σε ένα παιχνίδι που τα άστοχα σουτ έφτασαν σε… δυσθεώρητα ύψη, οι Αετοί Βέροιας γνώρισαν την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα από τον Ναύαρχο Βότση.

Το δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι δεν είχε την ίδια τύχη για την ομάδα της Ημαθίας, που είχε εκνευριστική αστοχία στα σουτ και μοιραία ηττήθηκε από μια ομάδα που ήταν κατά τι πιο εύστοχη αλλά και πιο ψύχραιμη στα καίρια σημεία.

Χαρακτηριστικό είναι πως οι Αετοί είχαν 23 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και μόλις πέντε (!) στο τρίτο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα να «κυνηγούν» συνεχώς τον αντίπαλο, που στα 3/4 του αγώνα είχε διψήφια διαφορά πόντων.

Την ίδια ώρα, τα μόλις τρία εύστοχα τρίποντα, για μια ομάδα που στηρίζεται στην περιφερειακή της αποτελεσματικότητα, αποτυπώνει του λόγου το αληθές…

Είναι δύσκολο να καταγράψεις κάποιον διακριθέντα για την ομάδα της Ημαθίας, που πέτυχε 42 πόντους. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Τσακαλέρης, που πέτυχε 15 και τον ακολούθησε ο Μαυρίδης με 14.

Τα δεκάλεπτα : 16-16, 23-27, 28-42, 42-56

Αετοί Βέροιας (Μάριος Γεωργιάδης) : Λιόλιος 6(2), Ζαμπάκας, Γκανάς, Γάτσος, Παπαγρηγορίου, Λέφας 1, Τσακαλέρης 15, Γκίτκος 1, Μαυρίδης 14(1), Γαβριηλίδης, Ιωσηφίδης 5.

Ναύαρχος Βότσης (Γιώργος Καραμουσαλίδης) : Γκίζης 4, Παπαδόπουλος 3(1), Καραγιαννάκης 10(1), Γκοβεδάρος, Δεμερτζής 4, Δουβής 6, Αποστολίδης 4(1), Καναράς 5(1), Ηλιόπουλος, Αγάθος, Γιαννακίδης 16(3), Αγριόπουλος 4.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS