Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Έχασε από το ανώτερο Ψυχικό ο Φίλιππος
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 422 φορές

Έχασε από το ανώτερο Ψυχικό ο Φίλιππος

Δυστυχώς η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας αν και πάλεψε μέχρι το τέλος, δεν κατάφερε να κάνει τους πολυπληθείς φιλάθλους της να χαμογελάσουν και υποχρεώθηκε στην πρώτη της ήττα με 50-69, από τη φανερά ανώτερη ομάδα του Ψυχικού στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α2 ανδρών.

Η ομάδα του Φιλίππου Βέροιας επέλεξε να πιέσει από το πρώτο δευτερόλεπτο τους φιλοξενούμενους και κλείνοντας τους χώρους προηγήθηκε στο 2’ με 4-0. Οι φιλοξενούμενοι που φάνηκε να αιφνιδιάζονται στην αρχή, ισορρόπησαν το παιχνίδι και με γκολ φάουλ του Μαλέλη στο 3’ μείωσαν σε 4-3 ενώ ισοφάρισαν λίγο αργότερα σε 6-6. Το Ψυχικό με σουτ από την περιφέρεια έκανε το σκορ 8-13 αναγκάζοντας τον Κουρουζίδη να ζητήσει το πρώτο ταϊμ του αγώνα. Η ομάδα του Ψυχικού ανέβασε την διαφορά στο +6 (10-16)  για να κλείσει το δεκάλεπτο με 11-18.

Με 5-2 σερί ο Φίλιππος μείωσε στο 12’ σε 18-20. Σε εκείνο το σημείο το Ψυχικό ανέβασε ρυθμούς και με τρίποντα από την περιφέρεια εξασφάλισε μεγάλη διαφορά. Ο Κούκας έκανε το 18-23, οι Παπανικολάου και Αθανασούλας διεύρυναν την διαφορά στο +10 (18-28) ενώ στο 18’ η διαφορά ανέβηκε ακόμη περισσότερο με τον πίνακα του σκορ να δείχνει 24-40. Το ημίχρονο βρήκε το Ψυχικό να είναι μπροστά με 29-45.

Στην επανάληψη τo Ψυχικό συνέχισε να αυξάνει την διαφορά, ο Μαλέλης στο 23’ με βολές έκανε το 29-50, ο Κούκας με τρίποντο το 29-53. Η ομάδα της Βέροιας μπλοκαρίστηκε χωρίς να μπορεί να βρει λύσεις κάτω από το καλάθι και το τρίτο δεκάλεπτο τέλειωσε με σκορ 39-59.

Ο Παραπούρας με δυο συνεχόμενα τρίποντα μείωσε σε 44-59 στο 32’ με το σκηνικό να μην αλλάζει. Η ομάδα του Ρεμεντέλα διατήρησε την μεγάλη διαφορά και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με

Διαιτητες : Λόρτος, Γερακίνης και Παζώλης.

Δεκάλεπτα : 11-18, 29-45, 39-59, 50-69

Φίλιππος Βέροιας (Κουρουζίδης) : Μόρας, Νικαϊ, Ντόβας, Ελευθεριάδης, Πουλιανίτης, Κοθράς, Παραπούρας, Σουτζόπουλος, Ντρεκάλοβιτς, Ιατρίδης, Πιλκούδης, Γαρέζος

Α.Ε Ψυχικού (Ρεμεντέλας) : Κουκάς, Κουφόπουλος, Παπανικολάου, Πολυτάρχου, Μαλέλης, Ράιντερ, Αθανασούλας, Γεωργόπουλος, Αναγνωστόπουλος.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS