Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας κοντά στα «Παιδιά της Άνοιξης»
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 190 φορές

Η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας κοντά στα «Παιδιά της Άνοιξης»

Οι δράσεις κοινωνικής ευθύνης αποτελούν θεμελιώδη αρχή λειτουργίας του τμήματος μπάσκετ της ομάδας του Φιλίππου Βέροιας.

Έτσι, συνεχίζοντας και ενδυναμώνοντας την υποστήριξη του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης», την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 εκπρόσωποι της ομάδας επισκέφθηκαν τη δομή της Αλεξάνδρειας.

Ο αντιπρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Γιάννης Στεργίου και ο β΄αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Σουτζόπουλος, μοίρασαν αναμνηστικά μπλουζάκια και εισιτήρια διαρκείας στα παιδιά, καλώντας τους να «Ζήσουν το Μπάσκετ» στις φιλόξενες κερκίδες του ΔΑΚ Βικέλας. 

Παράλληλα, εκφράστηκε η αμέριστη στήριξη στο ανθρώπινο δυναμικό της δομής και το θεάρεστο έργο που επιτελείται, ενώ απευθύνθηκε κάλεσμα σε όλους να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας όποτε το επιθυμούν.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb