Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σε τουρνουά στον Βόλο ο Φίλιππος Βέροιας
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 474 φορές

Σε τουρνουά στον Βόλο ο Φίλιππος Βέροιας

Σε τουρνουά στον Βόλο, το οποίο διοργανώνεται από τον τοπικό Ολυμπιακό στη μνήμη του εκλιπόντος αθλητή του Σταύρου Προμυριώτη, θα συμμετάσχει η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας το Σαββατοκύριακο 18–19/9.

Στο τουρνουά θα λάβουν μέρος επίσης οι ομάδες της Νίκης Βόλου και της Στρούμνιτσα, οι οποίες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στο πρώτο παιχνίδι του διημέρου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ομάδα μας θα αγωνιστεί χωρίς τους Πιλκούδη και Μόρα, οι οποίοι βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας τους πριν την ένταξή τους σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς. Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη φίλη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου για την τιμή που μας έκανε να προσκαλέσει την ομάδα μας στο εν λόγω τουρνουά.

Tο πρόγραμμα των αγώνων είναι:

Σάββατο 18/9/2021 ώρα 18:00 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ- ΣΤΡΟΥΜΝΙΤΣΑ

                                ώρα 20:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ- ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Κυριακή 19/9/2021 ώρα 12:00 τελικός Νικητής 1- Νικητής 2

                                ώρα 14:00 μικρός τελικός Ηττημένος 1- Ηττημένος 2

Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη Σταύρου Προμυριώτη και στο ημίχρονο του τελικού θα αποδοθεί τιμή στην οικογένεια του πρώην αθλητή.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο και θα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους κατά του covid-19, με τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων και χρήση μάσκας προστασίας».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS