Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Έχασε από τον Πανερυθραϊκό... και τώρα Ολυμπιακός!
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 588 φορές

ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Έχασε από τον Πανερυθραϊκό... και τώρα Ολυμπιακός!

Φυσιολογική ήττα από την ομάδα του Πανερυθραικού, η οποία συγκαταλέγεται στα φαβορί του πρωταθλήματος, υπέστη σήμερα ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ στο εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας μπάσκετ, που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο «Στ. Καλαιτζής της Ερυθραίας.

Ήταν το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι στην Αθήνα, μετά από αυτό του περασμένου Σαββάτου στη Δάφνη, μέσα σε 3 μέρες.

Εκτός της αναμενόμενης κούρασης, η ομάδα της Βέροιας στερήθηκε τις υπηρεσίες των 2 βασικών ψηλών της Ρίζου Καντάρκου (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) και Τάσου Πιλκούδη (λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο).

Η γηπεδούχος ομάδα είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι Βεροιώτες υπέπεσαν σε αρκετά λάθη και λόγω κούρασης και το τελικό αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά.

Το προπονητικό team βρήκε την ευκαιρία να προβεί στο απαραίτητο rotation κι έτσι δόθηκε χρόνος συμμετοχής και στους νεαρούς αθλητές του ΦΙΛΙΠΠΟΥ για να πάρουν το βάπτισμα του πυρός σ’ έναν τόσο δύσκολο και απαιτητικό αγώνα.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα : 21-12, 47-34, 69-48, 91-58

Η αποστολή της Βεροιώτικης ομάδας επιστρέφει τα ξημερώματα της Πέμπτης στη βάση της και το βλέμμα όλων πλέον στρέφεται στον μεγάλο αγώνα του Σαββάτου απέναντι στον Ολυμπιακό ΣΦΠ ΚΑΕ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 14 Απριλίου στις 17.00 στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS