Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανακοίνωση καλαθοσφαιριστών ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 519 φορές

Ανακοίνωση καλαθοσφαιριστών ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας

Σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα μπάσκετ του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (αθλητές και προπονητικό team) αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τη διοικούσα επιτροπή της ομάδας για τη συνέπειά της και τη στήριξη που μας παρέχει αυτές τις δύσκολες στιγμές που βρισκόμαστε «έξω από τα νερά» μας και το φυσικό μας χώρο, που είναι οι 4 γραμμές του γηπέδου. 

Σε μια περίοδο τέτοιας ανασφάλειας, όπως αυτή που βιώνουμε όλοι οι «ερασιτέχνες» εργαζόμενοι, η συνέπεια της ομάδας προς το πρόσωπό μας μας γεμίζει αισιοδοξία για μια πιο ομαλή επόμενη μέρα.  Ιδιαίτερη μνεία οφείλουμε να κάνουμε στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας και στη μεγάλη οικογένεια των χορηγών της ομάδας μας, οι οποίοι στέκονται όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό μας. 

Ειδικότερα φέτος και σε πείσμα των καιρών η αμέριστη υποστήριξή τους κρίνεται καθοριστικότατη για την επιβίωση τόσο τη δική μας όσο και των οικογενειών μας.  Ευχαριστούμε λοιπόν όλους αυτούς, ιδιώτες κι επιχειρήσεις, που παρά τις τεράστιες δυσκολίες που βιώνουν καθημερινά, στηρίζουν τη διοικούσα μας επιτροπή για να μας στηρίζει κι αυτή με τη σειρά της. 

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα με υγεία κι ευελπιστούμε στη γρήγορη επιστροφή μας (πάντα σε συνθήκες απόλυτης ασφαλείας) στους αγωνιστικούς χώρους.

Με εκτίμηση,
Οι αθλητές και προπονητές του τμήματος μπάσκετ του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS