Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Με το δεξί ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ 79-54 τον Κόροιβο Αμαλιάδας!
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 708 φορές

Με το δεξί ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ 79-54 τον Κόροιβο Αμαλιάδας!

Με το δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα η ανδρική ομάδα του Φιλίππο Βέροιας που κατάφερε να νικήσει στο Δ.Α.Κ “Δημήτριος Βικέλας” τον μαχητικό Κόροιβο Αμαλιάδας με 79-54.

Στον πάγκο του Φιλίππου Βέροιας ο Χρήστος Μπλατσιώτης που με την βοήθεια του Χριστόφορου Κουρουζίδη κατάφερε να κάνει θετικό ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής.

Μετην έναρξη του παιχνιδιού οι παίκτες του Φιλίππου προηγήθηκαν με 6-3 στο 3′. Οι φιλοξενούμενοι όμως με σουτ από την περιφέρεια και την αστοχία των παικτών της Βέροιας κατάφεραν και πήραν σημαντικό προβάδισμα για να κλείσουν το δεκάλεπτο με σκορ 17-22.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι με πολύ καλή άμυνα και ευστοχία από την περιφέρεια (Κοθρας – Ντόβας – Ελευθεριάδης) και με τον Πιλκούδη να σκεπάζει με τα χέρια τους της προσπάθειες των αντιπάλων έκαναν στο 17′ το 35-22.

Στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά διευρύνθηκε και στο 30′ το σκορ έγινε 60-40. Οι πάικτες του Δελέγκου αν και προσπάθησαν να επανέλθουν στο παιχνίδι δεν το κατάφεραν με την ομάδα του Φιλίππου να παίρνει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητές: Σταματόπουλος-Πιτσίλκας-Παζώλης (Καλότσης)

Δεκάλεπτα: 17-22, 40-31, 60-40, 79-54

Φίλιππος Β. (Μπλατσιώτης): Καραγεωργίου 2, Τσεσμετζίδης, Ντόβας 12 (4), Ελευθεριάδης 14, Αγραφιώτης, Κοθράς 18 (4), Παραπούρας 12 (3), Σουτζόπουλος 7, Καντάρκος 6, Πιλκούδης 8.

Κόροιβος (Δελέγκος): Σταυρακούκας 5 (1), Κουρέπης 14, Αγγελάκος 5 (1), Μαραγκάκης 4, Γκάτζιος 5 (1), Κατσαβόπουλος, Παπαδιονυσίου 4, Κάππος 2, Μιχαλούτσος 15 (3), Μπεκρής, Τσέλλος.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS