Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τίμησαν τη μνήμη του Δημήτρη Γκίμα στο τουρνουά μπάσκετ του Βόλου
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 584 φορές

Τίμησαν τη μνήμη του Δημήτρη Γκίμα στο τουρνουά μπάσκετ του Βόλου

Με ανάρτηση του στο fb ο πρόεδρος της ΔΕ μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Ηλίας Λαζός ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου που τίμησαν την μνήμη του Δημήτρη Γκίμα.

Αναλυτικά:

"Θερμά συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, στον προπονητή της και Πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Βόλου (μα πάνω απ’ όλα αδερφικό φίλο του εκλιπόντος) Γιώργο Βλιώρα, στους υπόλοιπους φορείς της Μαγνησίας που ενεπλάκησαν και στις ομάδες που αγωνίστηκαν. Το πρώτο τουρνουά «Δημήτρης Γκίμας» διοργανώθηκε στο Βόλο, από τον τοπικό Ολυμπιακό, την έτερη ομάδα στην οποία αγωνίστηκε και την οποία υπηρέτησε κι αγάπησε ο ψηλός.

Δυστυχώς, ένα πλήθος συγκυριών, απαγορεύσεων και υγειονομικών εμποδίων δεν μας επέτρεψαν να διοργανώσουμε έως τώρα κ εμείς (ως Φίλιππος Βέροιας) αυτό που πραγματικά θέλαμε, όπως το θέλαμε.

Ας ευχηθούμε η άρση (κάποια στιγμή) των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στην πόλη μας, η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα και η αποφασιστικότητα, δραστηριοποίηση κι ενεργοποίηση της τοπικής μας Δημοτικής Αρχής με έργα και όχι με ευχολόγια κι ανεκτέλεστα ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου περί ονοματοδοσιών κλπ να μας επιτρέψουν να διοργανώσουμε αρχικά και να παγιώσουμε στη συνέχεια κάποια εκδήλωση αντάξια της προσφοράς και αφοσίωσης που επέδειξε στο μπάσκετ και στην ομάδα μας ο αείμνηστος Δημήτρης Γκίμας...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS