Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Διαδικτυακή μετάδοση εντός έδρας αγώνων του ΦΙΛΙΠΠΟΥ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 578 φορές

Διαδικτυακή μετάδοση εντός έδρας αγώνων του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Από την ομάδα μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Στη φετινή περίοδο (2020 – 2021), οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας – στήριξης θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους εντός έδρας αγώνες του ανδρικού τμήματος διαδικτυακά υπό την προϋπόθεση ότι διαθέτουν ηλεκτρονική διεύθυνση … @gmail.com .

Για να υλοποιηθεί η διαδικασία, μέχρι την 25-9-2020 οι κάτοχοι τέτοιας κάρτας  πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέσω της οποίας θα γνωστοποιήσουν α) το ονοματεπώνυμό τους, β) τον αύξοντα αριθμό του εισιτηρίου τους,  γ) την ηλεκτρονική τους διεύθυνση … @gmail.com και δ) τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου.

Στη συνέχεια, λίγες ώρες πριν από την έναρξη κάθε εντός έδρας αγώνα θα λαμβάνουν ειδοποίηση με το σύνδεσμό (link) που θα χρησιμοποιούν για τη διαδικτυακή παρακολούθηση (προσοχή: το link θα είναι διαφορετικό σε κάθε αγώνα).

Με την ευκαιρία ενημερώνουμε ότι έχουν εκδοθεί 250 εισιτήρια διαρκείας   (αυτά αντιστοιχούν στο 20 % της χωρητικότητας του γηπέδου «Δ. Βικέλας»),  επειδή φημολογείται ότι στο ποσοστό αυτό θα ανέρχεται ο αριθμός των φιλάθλων που θα επιτρέπεται να εισέρχονται στο γήπεδο βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Επομένως, κατά πάσα πιθανότητα στη φετινή περίοδο ΔΕΝ θα κυκλοφορούν μεμονωμένα εισιτήρια για κάθε αγώνα και, άρα, η είσοδος στο γήπεδο (εφόσον επιτραπεί) ή, εναλλακτικά,  η διαδικτυακή παρακολούθηση των εντός έδρας αγώνων θα είναι εφικτή για τους κατόχους αυτής της κάρτας. Επειδή, λοιπόν, έχουν απομείνει αδιάθετες μόνο 50 κάρτες διαρκείας – στήριξης, οι ενδιαφερόμενοι φίλοι της ομάδας παρακαλούνται να σπεύσουν να τις προμηθευτούν από τα γνωστά σημεία πώλησης (καταστήματα BENETTON & ΟΧΕΤΤΕ) ή από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS