Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ο Μιχάλης Σιτσάνης στον Άθλο Αλεξάνδρειας
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 577 φορές

Ο Μιχάλης Σιτσάνης στον Άθλο Αλεξάνδρειας

Την απόκτηση του Μιχάλη Σιτσάνη με ελεύθερη μεταγραφή, ανακοίνωσε ο Άθλος Αλεξάνδρειας!

Αναλυτικά:

Ένας αθλητής που εδώ και αρκετά χρόνια αποτέλεσε βασική επιδίωξη η ένταξη του στο δυναμικό της ομάδας μας με ελεύθερη μεταγραφή, κάτι που ήταν και δικιά του μεγάλη επιθυμία, ανήκει από χθες και τυπικά στον Άθλο.

Ο Μιχάλης (1999,s.guard) διακρίθηκε από πολύ νεαρή ηλικία για την ταχύτητα του,την εκτελεστική του ικανότητα και την ευστροφία του στο παιχνίδι.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του (21 ετών) εδώ και πολλά χρόνια αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΜ και αποτελεί μια πολύ μεγάλη απειλή για κάθε αντίπαλη άμυνα.

Αγωνιζόμενος πέρσι ως δανεικός στην ομάδα μας απέδειξε ότι ταιριάζει απόλυτα με την φιλοσοφία της και τον νεανικό και ενθουσιώδη χαρακτήρα της προσφέροντας σημαντικές λύσεις στα παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Ο Μιχάλης τα τελευταία χρόνια εκτός από την αθλητική του ιδιότητα αποτελεί και βασικό μέλος του προπονητικού επιτελείου της Ακαδημίας μας προσφέροντας σημαντικότατες υπηρεσίες και σε αυτή την προσπάθεια.

Είμαστε λοιπόν απόλυτα ικανοποιημένοι που ο Μ.Σιτσάνης ανήκει χωρίς περιορισμούς στο δυναμικό του ΆΘΛΟΥ και του ευχόμαστε να είναι υγιής,φιλόδοξος και τυχερός σε όλες τις δραστηριότητες του!!!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS