Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΓΑΣ Μελίκης: Σεμνά και ταπεινά... στην Β' Εθνική
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 728 φορές

ΓΑΣ Μελίκης: Σεμνά και ταπεινά... στην Β' Εθνική

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, το μέλος της διοίκησης του ΓΑΣ Μελίκης, Φίλιππος Πεϊμανίδης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πέρσι τέτοια εποχή, αποφάσισαν να πάρουν τις τύχες του συλλόγου στα χέρια τους, να μην τον αφήσουν να πέσει στα βράχια και τελικά τον οδήγησαν στην Β' Εθνική!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Περισυ τέτοιο καιρό ακριβώς, ένα βραδυ 4 άνθρωποι που γίνανε φίλοι μέσα από την ομάδα μπάσκετ του ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗ μαζί με τον κόουτς Δανη Ασλανιδη αποφάσισαν να αναλάβουν τις τύχες του συλλόγου μετά την απόφαση της προηγούμενης διοίκησης να αποσυρθεί από την... ενεργό δράση!!!

Η αγάπη για τον σύλλογο ήτανε τόση που δεν θα τον άφηνανε να πάει στα... βράχια!!! Το ρίσκο μεγάλο ο εναπόμειναντας χρόνος ασφυκτικά λίγος για το που θα δηλωθεί η ομάδα μπάσκετ, Γ εθνικη (όπου είναι η κατ εξοχήν φυσική της θέση, μέχρι περισυ τουλάχιστον) ή Β τοπικο. Η 2η επιλογή δεν συζητήθηκε καν.

Γινανε εκλογές, δημιουργηθηκε διοικητικό σχήμα, σηκώθηκαν τα... μανίκια κι άρχισε η δουλειά.Πολλες φορές έμοιαζε η κατάσταση να μας ξεπερνάει οι δυσκολίες τεράστιες ο χρόνος πίεζε ασφυκτικά.

Όμως το πείσμα ατελείωτο, η θέληση ατσάλινη και δουλειά, πολύ δουλειά, ΣΕΜΝΑ και ΤΑΠΕΙΝΑ !!! Ομως ο χρόνος πίεζε ασφυκτικά.

Γινανε όλες εκείνες οι κινήσεις που θωρακισαν με έμψυχο υλικό την ομάδα μετά τις εισηγήσεις του κόουτς και συνεχίστηκε πολύεπίπεδα η δουλειά!!!

Και κάπου εκεί στην εξίσωση μπήκε κι ο κόσμος που αγάπησε όλα αυτά τα χρόνια την ομάδα!!! Η στήριξη συγκινητική και καθοριστική τόσο οικονομικά όσο και ηθικά, τέτοια που το κουράγιο που παίρνεις να γίνεται ορμή για να συνεχίσεις τη δουλειά, όπως πολύ καλά ξέρεις, ΣΕΜΝΑ και ΤΑΠΕΙΝΆ!!!

Ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και η ομάδα βήμα βήμα, μέρα με τη μέρα, παιχνίδι με παιχνίδι βγάζει εκείνο το αγωνιστικό πρόσωπο που σε κάνει να φουσκώνεις από υπερηφάνεια, να χαμογελάς μέχρι τα τρισβαθα της ψυχής σου αλλά ταυτόχρονα να το μέτριαζεις γιατί έτσι έμαθες, γιατί έτσι πρεπει:ΣΕΜΝΑ και ΤΑΠΕΙΝΑ!!!!

Και έρχεται η στιγμή που η μπασκετική ζωή σε δικαιώνει και ταυτόχρονα σε καλεί να γράψεις ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!! Ναι η ομάδα είναι πλέον στα σαλόνια της Β Εθνικής, μια μοναδική στιγμή, ένα απίστευτο συναίσθημα μια μεγάλη δικαιωση!!!

Η προσπάθεια συνεχίζεται με αμείωτη ένταση αλλά και με το ιδιαίτερο της χαρακτηριστικο: ΣΕΜΝΑ και ΤΑΠΕΙΝΑ!!!!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS