Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον χαμό του Δημήτρη Γκίμα
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 763 φορές

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον χαμό του Δημήτρη Γκίμα

Σύσσωμος ο κόσμος του μπάσκετ (και όχι μόνο) αποχαιρετάει τον προπονητή του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας Δημήτρη Γκίμα, ο οποίος πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 55 ετών.

Οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις:

ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
Μια πολύ τραγική είδηση μας επεφύλασσε το πρωινό του Σαββάτου 16 Μαίου. Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο προπονητής επί πολλά και συναπτά έτη του Φιλίππου Βέροιας Δημήτρης Γκιμας σε ηλικία μόλις 55 ετών.
Ο Δημήτρης ξεχώρισε τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στην προπονητική του καριέρα για το ήθος, την σεμνότητα και την αφοσίωση του στο άθλημα που αγαπάμε όλοι τόσο πολύ: στο basketball.
Η απώλεια του είναι τεράστια τόσο για το μπάσκετ της Βέροιας και της Ημαθίας όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.
Καλό παράδεισο φίλε Δημήτρη, θα σε θυμόμαστε πάντα με τις καλύτερες αναμνήσεις.

ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ
Το ΔΣ του ΑΟΚ Βέροιας εκφράζει την μεγάλη του θλίψη για τον απροσδόκητο χαμό του Δημήτρη Γκιμα! Καλό ταξιδι κοουτς!

ΙΚΑΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Λένε ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν όταν σταματήσεις να τους θυμάσαι...
Πως μπορείς όμως να λησμονήσεις έναν άνθρωπο με τον οποίο είχες σχεδόν καθημερινή επαφή μαζί του;;;
Ο Δημήτρης Γκίμας, ήταν φίλος, συνεργάτης, συναγωνιστής, "αντίπαλος" μα πάνω απ' όλα ένας από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στον χώρο του μπάσκετ.
Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους και στους φίλους του Δημήτρη και να ευχηθώ, ο Φίλιππος Βέροιας, το αγαπημένο του "παιδί" στο άθλημα που υπηρέτησε, να τον κάνει υπερήφανο οπότε το παρακολουθεί από ψηλά.
Καλό ταξίδι, Δημήτρη... Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει...
Ο πρόεδρος των Ικάρων Τρικάλων
Κώστας Σκρέτας

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Η διοίκηση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας εκφράζει τη βαθιά της λύπη στο άκουσμα του ξαφνικού θανάτου του προπονητή μπάσκετ Δημήτρη Γκιμα. Το όνομα του συνδέθηκε άρρηκτα με την ιστορία του Συλλόγου του Φιλίππου Βέροιας όπου προσέφερε τις γνώσεις αλλά και την αγάπη του για το άθλημα. Ο σπόρος του υγιούς αθλητισμού και οι αξίες που καλλιέργησε όλα αυτά τα χρόνια στους μικρούς αθλητές θα υπάρχουν και θα παρηγορούν όσους τον αγάπησαν.
Συλλυπητήρια στην προσωπική και αθλητική του οικογένεια.

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ
Ο ΝΠΣ Βέροια εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Φιλίππου Βέροιας για τον αδόκητο θάνατο του προπονητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ Δημήτρη Γκίμα.

ΑΕΤΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ
Η είδηση του αδόκητου χαμού του Δημήτρη Γκίμα μας συγκλόνισε…
Η διοίκηση των Αετών Βέροιας και προσωπικά ο πρόεδρος της ομάδας, Σίμος Γαβριηλίδης εκφράζεουν τη βαθιά τους οδύνη για την απώλεια ενός θιασώτη του μπάσκετ και ενός ανθρώπου που άφησε την παρακαταθήκη του στους νεότερους.
Είναι σοκαριστικό για όλους όσους ζουν και δρουν μπασκετικά στην πόλη… Και μόνο στην ιδέα πως δεν θα δούμε ξανά τον Δημήτρη στο παρκέ, φαντάζει ουτοπία…
Κουράγιο και δύναμη στους οικείους του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…

ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ
Το Μπάσκετ έμεινε σήμερα φτωχότερο.
Η απώλεια του Δημήτρη Γκίμα είναι απίστευτη για όλους μας! Ο ΗΡΑΚΛΗΣ αποχαιρετά με οδύνη έναν αληθινό φίλο, έναν μαχητή του μπάσκετ, ένα παλικάρι...
Στα δύσκολα μας χρόνια ο Δημήτρης ήταν άξιος αντίπαλος, αλλα και συνάμα συμπολεμιστής, πάντα με σεβασμό, πάντα με αξιοπρέπεια.
Καλο ταξίδι, κόουτς, συλλυπητήρια στην οικογένεια και στον Σύλλογο σου, τον Φίλιππο Βέροιας...

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (ΒΟΛΕΪ)
Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε τον Δημήτρη Γκίμα, που υπήρξε πραγματικός δάσκαλος για όλους τους αθλητές, καλαθοσφαιριστές και μη. Το κενό που αφήνει η αναπάντεχη απώλεια του είναι τεράστιο και δυσαναπλήρωτο. Καλό ταξίδι κόουτς...
Ο Πρόεδρος της επιτροπής τμήματος βόλεϊ
Δημήτρης Πιτούλιας

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΗΜΑΘΙΑΣ
Τα θερμά συλλυπητήρια του ΣΔΚ Ημαθίας στην οικογένεια, τους φίλους και την αθλητική στέγη του εκλιπόντος Δημήτρη Γκιμα.
Συγκλονισμένοι στο άκουσμα του αδόκητου θανάτου του Τζίμη. "O Τίγρης" το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι κουράγιο στους δικούς του, εμείς από την πλευρά μας θα τον τιμούμε καθώς θα θυμόμαστε έναν καλό παίκτη, έναν μεγάλο προπονητή, έναν τρομερά δυναμικό αγωνιστή μα πάνω από όλα έναν φίλο. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να σε θυμούνται έτσι όταν ηχήσει η κόρνα της λήξης.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Π.Σ.Α.Κ.
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εκφράζει τα θερμά του Συλλυπητήρια για το «χαμό» του Δημήτρη Γκίμα.
Το ελληνικό μπασκετ θρηνεί την «απώλεια» ενός τεράστιου εργάτη, ο οποίος είχε συνδέσει το όνομα του με την Βέροια”.
Τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής άφησε το στίγμα του και όσοι τον γνώρισαν, μιλούν με τα καλύτερα λόγια και δεν μπορούν να πιστέψουν πως «έφυγε» μόλις στα 55 του χρόνια.

Γ.Σ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ
Το Δ. Σ  του ΓΣΕ, το προπονητικό τιμ, οι παίκτες και οι φίλαθλοι της ομάδας μας εκφράζουν τα θερμά συλληπτήρια στους οικείους του Δημήτρη Γκίμα για τον ξαφνικό θάνατο του. Ο Δημήτρης ήταν ένας άνθρωπος που χαιρόσουν να τον έχεις αντίπαλο. Άνθρωπος του μπάσκετ, του αθλητισμού.  Χαιρόσουν να ανταλλάζεις απόψεις μαζί του.  Το σοκ είναι μεγάλο.  Καλό ταξίδι φίλε Δημήτρη.

ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για το θάνατο του προπονητή του Φίλιππου Βέροιας, Δημήτρη Γκίμα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΚΑΕ ΑΕΚ
Οι στιγμές, που τα λόγια περιττεύουν... Ένας Κύριος, ένας Δάσκαλος, ένας εκ των Σκαπανέων του ημαθιώτικου μπάσκετ, ο Δημήτρης Γκίμας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.
Το σπάνιο ήθος του και η διαρκής εργατικότητά του συνιστούν «οδηγό» για όλους όσοι ασχολούνται με το αγαπημένο μας άθλημα. Με τον άνθρωπο και προπονητή Δημήτρη η ΑΕΚ ήρθε πιο κοντά την εποχή των δικών της πέτρινων χρόνων, των χρόνων της περισυλλογής και της ευθύνης στις μικρότερες κατηγορίες, και στις αναμετρήσεις με τον Φίλιππο Βεροίας. Ανείπωτη η θλίψη...
Ο μεγαλομέτοχος Μάκης Αγγελόπουλος, ο Κόουτς Ηλίας Παπαθεοδώρου και όλη η οικογένεια της ΑΕΚ BC, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς το Δ.Σ. και τη Διοικούσα Επιτροπή Μπάσκετ του Φιλίππου και στους οικείους του εκλιπόντος.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Π.Ε. Ημαθίας εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατο του εξαίρετου συναδέλφου Δημήτρη Γκίμα. Συλλυπητήρια και δύναμη στους δικούς του ανθρώπους. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του.
Ο Πρόεδρος Δημήτρης Πυρινός

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
Τα μέλη του Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Προμηθέα Πατρών -και προσωπικά ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Ευάγγγελος Λιόλιος– εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Δημήτρη Γκίμα, καθώς και στην Οικογένεια του Φίλιππου Βέροιας για τη βαριά κι εντελώς απρόσμενη απώλειά τους. Ο εκλιπών υπηρέτησε τον μπάσκετ και ιδιαίτερα τον Φίλιππο Βέροιας ως αθλητής και προπονητής με αυθεντικό πάθος, σπάνιο αθλητικό ήθος και ιδιαίτερη αγάπη.
Όταν συναντηθήκαμε ως αντίπαλοι στην Α2 Εθνική (2015-16), αλλά και πρόσφατα με αφορμή τις κοινές τηλεπροπονήσεις των Ακαδημιών των δύο ομάδων μάς εντυπωσίασε η πηγαία αυθεντικότητα, η άοκνη μαχητικότητα και η μοναδική αγάπη του για την ομάδα του, το Φίλιππο Βέροιας, αυτού του αληθινού εργάτη του αθλήματος. Το κενό τέτοιων ανθρώπων είναι βαρύ και δυσαναπλήρωτο για όλους όσους αγαπούν το ελληνικό μπάσκετ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (ΜΠΑΣΚΕΤ)
Πραγματικό σοκ προκάλεσε η είδηση του ξαφνικού χαμού του προπονητή του Φιλίππου Βέροιας, Δημήτρη Γκίμα. Ο coach Γκίμας υπήρξε ένας τίμιος και γνήσιος άνθρωπος με τεράστια αγάπη για το μπάσκετ, υπήρξε η σημαία του μπάσκετ στην πόλη της Βέροιας και για εμάς στην Δ.Ε. της Νίκης Βόλου ένας πραγματικός φίλος. Εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι, coach…

Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Ο Α.Σ.Καρδίτσας KSD εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και τη βαθύτατη οδύνη των μελών του, για τον άδικο χαμό του προπονητή Δημήτρη Γκίμα.
Ενός γνήσιου και αφοσιωμένου ανθρώπου, που πρόσφερε τα μέγιστα στο ελληνικό μπάσκετ και στο Φίλιππο Βέροιας, με την ιστορία του οποίου ταύτισε όσο κανείς άλλος το όνομά του.
Ο αγώνας Α.Σ.Καρδίτσας KSD - Φίλιππος Βέροιας για την 21η αγωνιστική της Α2 Εθνικής στις 7 Μαρτίου 2020, έμελλε να είναι ο τελευταίος του αγώνας στον πάγκο της αγαπημένης του ομάδας...
Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και στο φίλο σωματείο του Φίλιππου Βέροιας.

Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Η οικογένεια του Φ.Ο. Αριδαίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στο Φίλιππο Βέροιας και στους οικείους του Δημήτρη Γκίμα για τον απρόσμενο χαμό του.|
Η αξιοπρέπεια και η αγάπη σου για το μπάσκετ αφήνει τεράστιο κενό στο αγαπημένο μας άθλημα, Τζιμάρα.
Καλό ταξίδι κόουτς!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και ο πρόεδρος, Παναγιώτης Γιαννάκης, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Δημήτρη Γκίμα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Ο αδόκητος χαμός του 55χρονου τεχνικού βυθίζει στο πένθος την αθλητική κοινότητα της χώρας.
Ο εκλιπών είχε διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΚ, ήταν ένα από τα εξέχοντα μέλη του Συνδέσμου κι από τους ανθρώπους που συνέβαλαν σημαντικά στην άνθηση του αθλήματος στη Βέροια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (ΜΠΑΣΚΕΤ)
Συντετριμμένη η οικογένεια του μπάσκετ αποχαιρετά τον προπονητή του Φίλιππου Βέροιας, Δημήτριου Γκίμα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών.
Ο εκλιπών, είχε αγωνιστεί επί μία πενταετία και με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και συγκεκριμένα από το 1994 μέχρι και το 1999, όταν οι ερυθρόλευκοι συμμετείχαν στη Β’ Εθνική κατηγορία και ανέπτυξε ισχυρούς δεσμούς με την πόλη του Βόλου. Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 και η Διοικούσα Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην ομάδα του Φίλιππου Βέροιας.

Γ.Σ. ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ
Σύσσωμη η οικογένεια του Γ. Σ. Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια τόσο στους οικείους του όσο και στην ομάδα του, το Φίλιππο Βέροιας, για τον αιφνίδιο χαμό του Δημήτρη Γκίμα. Είναι από τις στιγμές που θες αυτό που ακούς να μην είναι αλήθεια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό ταξίδι κόουτς.

Ο.Κ.Α. ΒΙΚΕΛΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
Σύσσωμο το τμήμα του Ο.Κ.Α. Βικέλας Βέροιας εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον απρόσμενο χαμό,του φίλου,συναδέλφου και προπονητή μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας Δημήτρη Γκίμα.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από τα νέα του ξαφνικού θανάτου του Δημήτρη Γκίμα.
Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Φίλιππου Βέροιας.
Καλό ταξίδι Τζίμι.

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
Σύσσωμο το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια εκφράζει τα ειλικρινά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Δημήτρη Γκίμα για τον αδόκητο χαμό του αγαπημένου τους προσώπου.
Ως ενεργά μέλη της μπασκετικής παρέας της Κεντρικής Μακεδονίας αισθανόμαστε από σήμερα οδυνηρά φτωχότεροι.
Καλό Παράδεισο coach

Κ.Σ. ΓΕΦΥΡΑΣ
Δυστυχώς η μοίρα παίζει άσχημα παιχνίδια!!! Ο θάνατος χτύπησε την οικογένεια του Φιλίππου Βέροιας παίρνοντας τον εξαίρετο όχι μόνο προπονητή της Δημήτρη Γκίμα αλλά και έναν καταπληκτικό άνθρωπο και λάτρη του μπάσκετ!!! θα θυμόμαστε πάντα το χαμόγελο του μέσα στο γήπεδο και την άψογη συνεργασία που είχαμε μαζι του όλα αυτά τα χρόνια!
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Φιλίππου Βέροιας αλλά και στους οικείους του!

ΑΕΤΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
Με πολύ μεγάλη λύπη αλλά και έκπληξη πληροφορηθήκαμε τον απροσδόκητο χαμό του προπονητή του Φίλιππου Βέροιας Δημήτρη Γκίμα…
Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλη η οικογένεια του ΠΑΣ Αετός Κιλκίς εύχεται ολόθερμα συλλυπητήρια στους συγγενείς στους φίλους αλλά και στην οικογένεια του Φίλιππου Βέροιας!
Καλό ταξίδι στις γειτονιές των αγγέλων Δημήτρη…

ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ
Δυστυχώς το σημερινό πρωινό ξεκίνησε με την αναπάντεχη «φυγή» ενός ανθρώπου της γειτονιάς μας και της παρέας μας. Ο Δημήτρης Γκίμας προπονητής του Φίλιππου Βέροιας, έφυγε από την ζωή σήμερα το πρωί σε ηλικία 55 ετών.
Ο χαρακτήρας του, η αγάπη του και η προσφορά του στο χώρο του basketball στην Βέροια αλλά και γενικότερα στον Ελλαδικό χώρο, είναι λίγο πολύ γνωστή.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΑΣ Βαφύρας το μόνο που μπορεί να πει αυτή τη στιγμή είναι: καλό Παράδεισο Δημήτρη, να είναι ελαφρύ το χώμα…

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
Σύσσωμη η οικογένεια του Πιερικού Αρχέλαου εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια και τους οικείους του Δημήτρη Γκίμα για τον ξαφνικό χαμό του.
Με τον Δημήτρη Γκίμα βρεθήκαμε πολλές φορές αντίπαλοι στο παρκέ, όμως πάντοτε εκφράζαμε τον σεβασμό στη δουλειά και τον χαρακτήρα του.
Η οικογένεια του Φίλιππου Βέροιας και του μπάσκετ της Κεντρικής Μακεδονίας χάνει έναν ακούραστο εργάτη και έναν άνθρωπο με απόλυτη αφοσίωση στο άθλημα.
Καλό ταξίδι, Δημήτρη Γκίμα.

Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
Το Δ.Σ. και η Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ.Αμαρουσίου εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κόουτς Δημήτρη Γκίμα, που τόσο ξαφνικά έφυγε από τη ζωή, καθώς και στην οικογένεια του Φίλιππου Βέροιας, που τόσο αγαπούσε.
Είναι ακόμα πιο οδυνηρό, για εμάς τους διαχρονικά λάτρεις της καλαθοσφαίρισης και του αγνού ερασιτεχνικού αθλητισμού, να χάνονται σε τόσο μικρή και γόνιμη ηλικία εργάτες του αθλήματος που αγαπάμε όπως ήταν ο Δημήτρης Γκίμας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
Φτωχότερο το μπάσκετ από σήμερα μετά την απώλεια ενός πολυ σημαντικού ανθρώπου του προπονητή Δημήτρη Γκίμα!
Ο Α.Σ.Μακεδονικός εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια και στον σύλλογο Φιλλιπο Βέροιας που τόσο ένδοξα τίμησε όλα αυτά τα χρόνια.
Καλό ταξίδι Coach...

ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη θλίψη της για τον αιφνίδιο θάνατο του Δημήτρη Γκίμα, ενός πραγματικού εργάτη του μπάσκετ, που αφιέρωσε τη ζωή του στην καλαθόσφαιρα. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος και στο Φίλιππο Βέροιας τον οποίο ο Δημήτρης Γκίμας υπηρέτησε πιστά!

ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
Το Δ.Σ. του Ποσειδώνα Βέροιας εκφράζει τη θλίψη του για τον ξαφνικό χαμό του φίλου και προπονητή του Φιλίππου Βεροίας Δημήτρη Γκίμα.
Εξαίρετος παιδαγωγός και άνθρωπος με σεμνό χαρακτήρα ,άφησε το στίγμα του στο άθλημα που αγαπούσε.
Καλό παράδεισο φίλε, θα σε θυμόμαστε πάντα.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προπονητών Ημαθίας εκφράζουν στους οικείους του Δημήτρη Γκίμα τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια για την αναπάντεχη και οδυνηρή απώλεια του ΑΝΘΡΩΠΟΥ και ΑΘΛΗΤΗ Δημήτρη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Α.Ε.Π. ΒΕΡΟΙΑΣ
Η Α.Ε.Π. Βέροιας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος Δημήτρη Γκίμα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS