Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σπουδαίες εμπειρίες και παραστάσεις για τους μικρούς αθλητές των ΑΕΤΩΝ στο Αιγίνιο!
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 226 φορές

Σπουδαίες εμπειρίες και παραστάσεις για τους μικρούς αθλητές των ΑΕΤΩΝ στο Αιγίνιο!

Ένα πραγματικά πολύ όμορφο και συνάμα άκρως ευεργετικό ταξίδι πραγματοποίησαν το Σάββατο (29/2) τα μικρά τμήματα των Αετών Βέροιας.

Η ομάδα Μίνι του Μάκη Ιωσηφίδη, τα αγόρια 2008-2012 του Σάκη Ιατρού και οι κοριτσάρες της Αναστασίας Ζουμπόδη, έδωσαν το παρών το πρωί του Σαββάτου στο Κλειστό Γήπεδο Αιγινίου, όπου ο τοπικός ΑΟΚ μας φιλοξένησε για ένα τρίωρο γεμάτο μπάσκετ!

Παρουσία του Υπεύθυνου της Ακαδημίας, Χάρη Χρυσάφη, όλων σχεδών των αθλητών (η αλήθεια είναι πως το διασκέδασαν αφάνταστα) και πολλών γονέων που συνόδευσαν τα παιδιά τους, οι αγώνες αποτέλεσαν μία σπουδαία εμπειρία για όλους και ειδικά για τα μικρότερα τμήματα που για πρώτη φορά αγωνίστηκαν εκτός Ημαθίας.

Η φιλοξενία των ανθρώπων του ΑΟΚ καθ όλα άψογη, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά και βεβαίως επιφυλασσόμεθα για ένα μελλοντικό ραντεβού στη Βέροια!

Πατήστε για να δείτε βίντεο και φωτογραφίες...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb