Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Νικήτρια η Μελίκη με 74-64 επί των Αετών Β. (video)
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 589 φορές

Νικήτρια η Μελίκη με 74-64 επί των Αετών Β. (video)

Μελίκη και Αετοί Βέροιας διασταύρωσαν τα ξίφη τους με τους γηπεδούχους να έχουν περισσότερες λύσεις και να φτάνουν στη νίκη με 74-64, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ' Εθνικής κατηγορίας των ανδρών.

Το ντέρμπι της Ημαθίας είχε πάθος και πολύ καλό ρυθμό, με τους παίκτες του Ασλανίδη να δείχνουν πιο έμπειροι στα κρίσιμα σημεία και να φτάνουν έστω και δύσκολα στην κατάκτηση του ροζ φύλλου του αγώνα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και τους δυο αντιπάλους να συμβαδίζουν στο σκορ με το ταμπλό να δείχνει 23-23 στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου. Η εικόνα δεν άλλαξε στη συνέχεια με τη Μελίκη να πηγαίνει στα αποδυτήρια για το ημίχρονο μπροστά μόλις με 37-36. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν διάθεση να βάλουν δύσκολα στους γηπεδούχους, στοιχείο που έκανε ακόμη πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι.

Στην επανάληψη η Μελίκη μπήκε πιο συγκεντρωμένη και κατάφερε να ''χτίσει'' μια μικρή διαφορά 5 πόντων, 53-48 στο τέλος της τρίτης περιόδου. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Τυριακίδη δεν είχαν απάντηση, με τους γηπεδούχους να ελέγχουν την κατάσταση και να φτάνουν έστω και δύσκολα στη νίκη με τελικό σκορ 74-64.

Πολυβόλο για τους νικητές ο Μαυρίδης σταμάτησε στους 25 πόντους και ο Ημερίδης πρόσθεσε άλλους 16, ενώ για τους Αετούς 15 πόντους είχε ο Σταυρουλάκης και 12 ο Γκεκόπουλος.

Δεκάλεπτα: 23-23, 37-36, 53-48, 74-64

Διαιτητές: Ελευθεριάδης-Εκίζογλου

ΜΕΛΙΚΗ (Ασλανίδης): Λιόλιος 4, Μαυρίδης 25(3), Σαζακλίδης 3(1), Στοϊτσης 11(2), Ρογγότης 9, Λέφας 6, Ημερίδης 16.  

ΑΕΤΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τυριακίδης): Τρομπούκης, Αναστασιάδης, Σιδηρόπουλος, Γιαννουζάκος 6(1), Γκεκόπουλος 12, Γαβριηλίδης, Κουσιάντζας 7, Σταυρουλάκης 15(2), Μαραπίδης 10(1), Αλευρίδης 1, Ιωσηφίδης 8(2), Γκανάς 5(1).

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS