Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Νίκες για Μελίκη και Αετούς
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 601 φορές

Νίκες για Μελίκη και Αετούς

Με νίκες προχώρησαν οι δύο εκπρόσωποι της Ημαθίας στην Γ΄ Εθνική του μπάσκετ.

Συγκεκριμένα:

ΜΕΛΙΚΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

Στη Μελίκη ο τοπικός ΓΑΣ παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό μπάσκετ, κέρδισε τους αξιόμαχους Ίκαρους Τρικάλων με 97-84. Με πολυφωνία στην επίθεση και τους Λιόλιο, Ημερίδη και Στοϊτση να πυροβολούν από παντού οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στο +9, 50-41 στο ημίχρονο.

 Στο δεύτερο μέρος και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των φιλοξενούμενων, οι παίκτες του Ασλανίδη κράτησαν τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο και έφτασαν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου το αγώνα με τελικό σκορ 97-84.

 ΜΕΛΙΚΗ (Ασλανίδης): Λιόλιος 26(7), Μαυρίδης 17(1), Μαγαλιός, Στοϊτσης 18(2), Πεϊμανίδης, Ρογγότης, Καποδίστριας, Εσερπόγλου, Λαπατούρας 6, Ασπροπούλης, Λέφας 10(1), Ημερίδης 20(2).  

ΑΕΤΟΙ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ 

Για φίλημα οι Αετοί Βέροιας έφεραν τούμπα το ματς με τον ΣΚ Ιωάννινα και κέρδισαν με 78-77 στην παράταση, στο ΔΑΚ ''Δημήτριος Βικέλας'' στο Μακροχώρι, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ' Εθνικής κατηγορίας των ανδρών.

Τον πλήρη έλεγχο του ματς είχαν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος, όπου και προηγήθηκαν με 22-38, θέτοντας τις βάσεις για τη νίκη. Άλλη ομάδα στην επανάληψη οι Βεροιώτες άρχισαν σταδιακά να κατεβάζουν τη διαφορά και έφτασαν στο -10, 44-54 στο 30'.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο μάλιστα βγάζοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα, ισοφάρισαν σε 67-67 και έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί με την ψυχολογία στα ύψη έφτασαν στο τελικό 78-77, παίρνοντας παράλληλα μια σπουδαία νίκη τόσο από βαθμολογικής, όσο και ψυχολογικής πλευράς.

ΑΕΤΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τυριακίδης): Τρομπούκης, Αναστασιάδης, Σιδηρόπουλος 2, Γιαννουζάκος 2, Γκεκόπουλος 6, Κουσιάντζας 7, Σταυρουλάκης 8(2), Μαραπίδης 28(5), Αλευρίδης 14, Ιωσηφίδης 8, Γκανάς 3(1).

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS