Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Γκίμας: «Να γίνουμε σοφότεροι...»
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 795 φορές

Γκίμας: «Να γίνουμε σοφότεροι...»

Μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ μεταξύ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ και του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ, που βρήκε νικητές τους Βεροιώτες με σκορ 86-65, οι προπονητές Δημήτρης Γκίμας και Ζήβας Τάκης μίλησαν στους δημοσιογράφους.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Τάκης Ζήβας: « Θέλω πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω τους ανθρώπου του ΦΙΛΙΠΠΟΥ για την φιλοξενία και το πολύ καλό κλίμα το οποίο βρήκαμε εδώ στη Βέροια. Αγωνιστικά ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα, πάνω από τα προσδοκόμενα και ορισμένα από τους παίκτες του έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι, που αυτό μπορούν να το πετύχουν μια ή δυο φορές το χρόνο. Έτσι με τα ποσοστά που είχε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ αλλά και την δύναμη που έχει μέσα στη ρακέτα εμείς δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε στο σκορ. Πιστεύω ότι αν ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ είχε τέτοια απόδοση και στα προηγούμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν θα βρισκόταν στην θέση που είναι τώρα και δεν θα είχε το άγχος του υποβιβασμού. Για μια ακόμη φορά συγχαρητήρια στη Βέροια ήταν πολύ καλύτερη από εμάς και τους εύχομαι τα καλύτερα για την συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και για την συνέχεια της ομάδας γενικότερα.

Δημήτρης Γκίμας: «Πρώτα θέλω να πω συγχαρητήρια στον κο Ζήβα ο οποίος είναι ένας προπονητής άξιος συγχαρητηρίων και παράδειγμα προς μίμηση αφού για πολλές ώρες βρίσκεται μέσα στο γήπεδο και προσπαθεί για το καλύτερο. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ κέρδισε δίκαια και πιστεύω και εγώ ότι κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια στο γήπεδο μας και σ’ αυτό βοηθάει ότι οι παίκτες μας είναι σε καλύτερη κατάσταση. Είχαμε σε πολύ καλή ημέρα τον Τριχόπουλο, τον Κασαμαμαλή, τον Μαυρογιάννη, τον Σαμαρά αλλά και όλοι οι άλλοι βρέθηκαν σε εξαιρετική ημέρα. Τώρα για την συνέχεια θα ήθελα να έχουμε μια καλή πορεία στα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια παραμένοντας στην κατηγορία και να γίνουμε σοφότεροι, να καταλάβουμε τα λάθη που κάναμε στην πορεία με πρώτο τον εαυτό μου. Καλή συνέχεια στον Φιλαθλητικό.»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS