Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Σφράγισε» την παραμονή του ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ!
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 777 φορές

«Σφράγισε» την παραμονή του ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ!

Την παραμονή του στην Α2 κατηγορία ανδρών του μπάσκετ οριστικοποίησε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας!

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν εύκολα στο ΔΑΚ «Δημήτριος Βικέλας» με σκορ 86-65 τον Φιλαθλητικό και πλέον θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν μια καλύτερη θέση στην βαθμολογία, στις αγωνιστικές που απομένουν.

Το ξεκίνημα του αγώνα δεν ήταν καλό για τους Βεροιώτες, οι οποίοι ήταν νευρικοί και άστοχοι στις προσπάθειές τους. Οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν αυτό με τον καλύτερο τρόπο μένοντας κοντά στο σκορ, με το πρώτο δεκάλεπτο να τελειώνει με 16-14 υπέρ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ.

Στη δεύτερη περίοδο οι παίκτες του Δημήτρη Γκίμα βελτίωσαν κάπως τα ποσοστά τους και προς το τέλος του δεκαλέπτου πήραν μια μικρή διαφορά στο σκορ, κλείνοντας το ημίχρονο προηγούμενοι με 37-30.

Στην επανάληψη τα πράγματα έγιναν ακόμη ευκολότερα για τους «ερυθρόλευκους». Παρότι ο Φιλαθλητικός ξεκίνησε δυνατά μειώνοντας το σκορ σε 42-41, οι Βεροιώτες αντέδρασαν άμεσα και εκτόξευσαν την διαφορά στους 10 πόντους (52-42 στο 27’) και 57-47 με τη λήξη της τρίτης περιόδου.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ πάτησε «γκάζι» κάνοντας έναν υγιεινό περίπατο και φτάνοντας εύκολα στην τελική επικράτηση με σκορ 86-65.

Δεκάλεπτα: 16-14, 37-30, 57-47, 86-65

Διαιτητές: Μπήτης-Νικολούλης-Δεληγιαννίδης

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Γκίμας): Βασιλείου, Τόμιτς 9, Σαμαράς 7 (1), Ακεψιμαΐδης 12 (2), Σιζόπουλος 4, Κιτσούλης 26 (4), Κασαμπαλής 4, Μαυρογιάννης 7 (1), Τριχόπουλος 17 (3), Μπρόζος, Βαρυτιμιάδης.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ (Ζήβας): Τσαρουχάς 14 (3), Παπαδιονυσίου 4, Λάκκας 4, Παπαδημητρίου, Πολιτόπουλος, Σκάνδαλος 5 (1), Τζόλος 2, Χάλαρης 7, Καμπερίδης 7, Μουρίκης 4, Χείλαρης 12 (1), Ντιαλλό 6.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS