Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Γκίμας: "Για μια ακόμη φορά απογοητεύσαμε τον κόσμο μας"
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 883 φορές

Γκίμας: "Για μια ακόμη φορά απογοητεύσαμε τον κόσμο μας"

Δηλώσεις για την εντός έδρας ήττα από τον Αρκαδικό έκανε ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Δημήτρης Γκίμας:

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Δυστυχώς παρουσιαστήκαμε χωρίς την απαραίτητη ενέργεια και συγκέντρωση στο δεύτερο ημίχρονο και χάσαμε δίκαια από μια ομάδα που μας έδωσε μάθημα ομαδικότητας  και μπάσκετ. Θέλω να συγχαρώ τον προπονητή του Αρκαδικού για τον τρόπο που αντιμετώπισε το παιχνίδι κι ένα δικό μας παιδί τον Γιάννη Προδρόμου για  την απόδοση του.

Για μια ακόμη φορά απογοητεύσαμε τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Για μια ακόμη φορά τονίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να διαφυλάξουμε την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. Και για να το πετύχουμε πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να πετύχουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε και να αποκτήσουμε το δικαίωμα να διορθώσουμε τα λάθη που όλοι κάνουμε.

Επίσης πρέπει όλοι να αντιληφθούμε ότι οι δυσχέρειες αντιμετωπίζονται με συσπείρωση και μεγαλοψυχία ή για να το πω καλύτερα με ψυχική γενναιοδωρία όχι με μιζέρια και μικροψυχίες ή με συνωμοσιολογίες.

Η  ομάδα μας αποτελείται από σπουδαίους χαρακτήρες  οι οποίοι είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθούν στη δύσκολη συνέχεια".

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS