
- ΜΠΑΣΚΕΤ
- Posted
- Διαβάστηκε 385 φορές
Συνέχισαν το απόλυτο οι Αετοί Β. που νίκησαν και στην Κατερίνη
Την 21η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια σημείωσαν σήμερα οι Αετοί Βέροιας, στην προτελευταία αγωνιστική της Β ΕΚΑΣΚΕΜ.
Η ομάδα του Ντάνη Τυριακίδη δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες στη γειτονική Πιερία και επικράτησε με 89-53 της ΑΓΕ Πιερίας, σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με το...αριστερό για τους Ημαθιώτες καθώς στην πρώτη κιόλας φάση, τραυματίστηκε ο Γιώργος Πάππου και δεν αγωνίστηκε καθόλου.
Ωστόσο, ο τραυματισμός του δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία καθώς μετά τον αγώνα ένιωθε πολύ καλύτερα και πατούσε το πόδι του χωρίς ιδιαίτερους πόντους.
Ακολουθεί ένα ακόμη παιχνίδι για τους "ασπρόμαυρους" το Σάββατο 14/4 με αντίπαλο τον δεύτερο της βαθμολογίας, Φίλιππο Νέας Πέλλας.
Πρώτοι σκόρερ της ομάδας ήταν οι Κωστής Γκεγκόπουλος και Μάκης Ιωσηφίδης, που σημείωσαν 27 πόντοι έκαστος, και τους ακολούθησαν οι Πάνος Τσιμτσιρίδης και Χάρης Χρυσάφης που πέτυχαν από 13.
Τα δεκάλεπτα : 7-29, 25-50, 42-72, 53-89
Οι πόντοι των Αετών : Τσιμτσιρίδης 13, Ιωσηφίδης 27 (5), Παπαδόπουλος 7 (1), Γκεκόπουλος 27, Χρυσάφης 13 (3), Ιατρού, Βλαχάκης, Κασάπης 2
Σχετικά Άρθρα
-
Κλειστό λόγω αργίας το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξάνδρειας την Παρασκευή 15/08
-
Με ρεκόρ χρονιάς και αξιοπρεπή εμφάνιση έκλεισε η φετινή σεζόν για τον στίβο της Βέροιας
-
Φοβερός Μανόλο: Πέρασε τα 6.08, επίδοση που τον έφερε στην τέταρτη θέση όλων των εποχών στον κόσμο
-
Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης διοργανώνει πιστοποιημένο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στη Βέροια