Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ»

Την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στην Βέροια και την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου στην Νάουσα έγιναν  με μεγάλη επιτυχία οι «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ πετοσφαίρισης κοριτσιών Γυμνασίων Ημαθίας σχολικού έτους 2013-14», που διοργάνωσε το Τμήμα Φυσικής Αγωγής της Δ/ΝΣΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚ/ΠΣΗΣ  Ημαθίας.

Οι αγώνες της περιοχής  Βέροιας διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γ/σιου Βέροιας και συμμετείχαν εννιά (9) Γυμνάσια με παρουσία περίπου  90 μαθητριών χωρισμένων σε 24 ομάδες. Αντίστοιχα oι αγώνες της περιοχής Νάουσας διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάουσας και συμμετείχαν τρία (3) Γυμνάσια με παρουσία περίπου  30 μαθητριών χωρισμένων σε 9 ομάδες.

Στους  «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΣ» μαθητριών Γυμνασίων βασική επιδίωξη ήταν  οι μαθήτριες που συμμετείχαν, να παίξουν βόλεϊ  και να αποκομίσουν από την διοργάνωση τα ιδιαίτερα στοιχεία ευρύτερης παιδείας που ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μέσω της συμμετοχής, της προσπάθειας, του συναγωνισμού και της υπέρβασης.

Σε όλες τις μαθήτριες που συμμετείχαν, απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής.

Ο Δ/ΝΤΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ  ΗΜΑΘΙΑΣ  κ. Φλιτούρης Ευθύμιος συγχαίρει  , όλες τις μαθήτριες που συμμετείχαν, αλλά συγχαίρει και ευχαριστεί και τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής για την βοήθεια που προσέφεραν στους αγώνες  και το υψηλό επίπεδο αγωνιστικότητας των νεαρών μαθητριών αθλητριών.