ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σε πολύ δύσκολη θέση ο χαντμπολικός ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β.

Ο πρώτος γύρος της Handball Premier ολοκληρώθηκε και το e-handball.gr έκανε μια ανασκόπηση στην μέχρι τώρα πορεία του Φιλίππου Βέροιας.

Σίγουρα αν κοιτάξει κανείς την βαθμολογία της Handball Premier και δει τον Φίλιππο Βέροιας τελευταίο με μόλις ένα βαθμό θα νομίζει πως πρόκειται για κάποιο λάθος.

Η φετινή χρονιά για τον σύλλογο της Βέροιας ίσως είναι η πιο δύσκολη καθώς τα προβλήματα που υπάρχουν και στο αγωνιστικό και στο οικονομικό κομμάτι τον καθιστούν ως φαβορί για τον υποβιβασμό και πιθανόν να μην χρειαστούν και τα play out.

Η χρονιά ξεκίνησε δύσκολα με τον Κύρο Σαράφη να αποφασίζει να βγει μπροστά και να αναλαμβάνει την ομάδα. Δημιουργήθηκε ένα πολύ νεανικό σύνολο βασισμένο σε αρκετά παιδιά από τις ακαδημίες καθώς επίσης και ορισμένους έμπειρους παίκτες όπως Νικολαΐδης, Καραγκιοζόπουλος όπως επίσης και η σημαία Στήβ Παπαδόπουλος.

Από την αρχή όμως ήξεραν ότι αυτό θα είναι πολύ δύσκολο καθώς αγωνιστικά η ομάδα του Φιλίππου δεν είχε την απαιτούμενη αγωνιστική εμπειρία έτσι ώστε στα κρίσιμα παιχνίδια να μπορέσει να πάρει κάποιους βαθμούς. Η ομάδα του Κύρου Σαράφη έδειξε σε κάποια παιχνίδια μαχητικό πρόσωπο, με αποκορύφωμα το παιχνίδι με τον Άρη Νίκαιας, όπου έχασε τη νίκη στο νήμα. Όσο περνούσαν οι αγωνιστικές όμως αντί η κατάσταση να βελτιωνόταν γινόταν όλο και χειρότερη.

Ο Κύρος Σαράφης ανακοίνωσε την παραίτησή του και από εκεί και μετά τις τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα δεν είχε καν συνοδό στον πάγκο της παρουσιάζοντας μια εικόνα διάλυσης.

Εν όψει της νέας χρονιάς πρέπει τα πράγματα να αλλάξουν δραματικά έτσι ώστε ο Φίλιππος των 15 τίτλων (9 πρωταθλήματα, 6 κύπελλα) να αποφύγει τον υποβιβασμό. Θυμίζουμε πως είναι η μοναδική ομάδα που από την ίδρυσή της δεν έχει συμμετάσχει σε καμία άλλη κατηγορία εκτός της πρώτης.