Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πρώτη ευρωπαϊκή νίκη για τη ΒΕΡΟΙΑ 2017 - Στην Γκρατς η πρόκριση

Πρώτη ευρωπαϊκή νίκη για τη ΒΕΡΟΙΑ 2017 - Στην Γκρατς η πρόκριση

Η Βέροια 2017 πήρε μέρος για πρώτη φορά φέτος στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συγκεκριμένα στο Τσάλεντζ Καπ (2ος γύρος) και μάλιστα γεύτηκε την πρώτη της νίκη και μάλιστα εκτός έδρας με 27-26 επί της Γκρατς.

Δεν κατάφερε ωστόσο να πάρει και την πρόκριση, η οποία κατέληξε στα χέρια της Αυστριακής ομάδας, αφού είχε επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι με 27-23.

Πάντως η Ελληνική ομάδα ήταν φανερό πως είχε τις δυνατότητες να πάρει κάτι περισσότερο από τις δύο αναμετρήσεις, αφού στο δεύτερο ματς βρέθηκε να προηγείται ακόμα και με 4 γκολ (20-16) στο 40’.

Αμυντικά η Βέροια 2017 περιόρισε την Άλμπεκ (3 γκολ σε σχέση με τα 11 χθεσινά), αλλά την… ζημιά έκανε αυτή την φορά η Μπάμπιτς με 11 τέρματα.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Μάστακα που ήταν πρώτη σκόρερ με 10 γκολ, ενώ σημείωσε και το νικητήριο τέρμα με πέναλτι σε… νεκρό χρόνο.

Η Σφαρ κάτω από τα δοκάρια έκανε ένα ακόμα καλό ματς, ενώ και η Καραχαρίση είχε πολύ θετική παρουσία.

Διαιτητές: Κινάρι- Σκόγκμπεργκ (Φινλανδία), Κόκκινη: 60:00 Άλμπεκ (τρία δίλεπτα), Δίλεπτα: 5-5, Πέναλτι: 4/5-8/9

ΓΚΡΑΤΣ: Άλμπεκ 3, Μπάμπιτς 11, Μπάιριτς, Νταβίντοβιτς  Λ. 1, Νταβίντοβιτς Ν. Γκόριουπ, Γκούπερ, Χέρζογκ, Κρέν, Μαϊστοροβιτς 1, Νίκολιτς 4, Ράινερ 2, Σβειγκόφερ, Σκέρλακ 1, Σπάλτ 3, Βάλαντ

ΒΕΡΟΙΑ 2017: Ανθίτση, Κόβιτς 6, Δελησάββα, Γεωργιάδου, Τζούρισιτς, Καραχαρίση 5, Καραμπατζάκη, Μάστακα 10, Πιτούλια, Σφάρ, Τιλαβερίδου, Τσαουσίδου, Τσιτλακίδου 4, Βασιλειάδου 2.

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS