Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ: «Νίκη ψυχολογίας – Συγχαρητήρια σε όλες»

Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ: «Νίκη ψυχολογίας – Συγχαρητήρια σε όλες»

Συγχαρητήρια στην ομάδα του έδωσε ο Κώστας Χαραλαμπίδης μετά τη νίκη επί του Μέγα Αλέξανδρου, τονίζοντας πως είναι ευχαριστημένος από όλα τα κορίτσια και τις προσπάθειές τους.

Μιλώντας στο e-handball.gr, χαρακτήρισε ντέρμπι το παιχνίδι στα πρώτα 10-15 λεπτά ενώ το θέμα του νικητή ξεκαθάρισε από το πρώτο ημίχρονο.

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι σήμερα. Στα πρώτα 10-15 λεπτά ήταν ντέρμπι αλλά από κει και πέρα φάνηκε η δυναμικότητα της κάθε ομάδας και με το σερί 10-1 που κάναμε ξεκαθάρισε και το θέμα του νικητή από το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν όλες οι παίκτριές μας για να κρατήσουμε δυνάμεις και για τα παιχνίδια στην Αυστρία. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα τα κορίτσια για τη μαχητικότητά τους. Συγχαρητήρια και στην ομάδα των Γιαννιτσών για την προσπάθειά τους. Ήταν μια νίκης ψυχολογίας και τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για το παιχνίδι στην Αυστρία», δήλωσε συγκεκριμένα ο προπονητής της Βέροιας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS