ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ: «Με ποσοστό ευστοχίας 30% δύσκολα κερδίζεις»

Δήλωση του Χαραλαμπίδη, προπονητή της Βέροιας 2017 στο e-handball.gr για τον αγώνα της ομάδας του με την Αναγέννηση Άρτας

Ο προπονητής της Βέροιας 2017, Χαραλαμπίδης Κώστας δήλωσε στο e-handball.gr μετά τον αγώνα της ομάδας του με την Αναγέννηση Άρτας:

«Συγχαρητήρια στην Αναγέννηση για την δίκαιη νίκη. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία την ομάδα της Άρτας. Στο παιχνίδι κυριάρχησαν οι δυνατές άμυνες και οι τερματοφύλακες ήταν εξαιρετικές. Εμείς χάσαμε 37 σουτ και όταν έχεις ένα ποσοστό 30% ευστοχίας στην επίθεση, δύσκολα κερδίζεις. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτριών μου στην άμυνα κυρίως αλλά και από την αντίδρασή τους μέχρι το 56′, όπου κ πήραμε ένα διπλό δίλεπτο και μπήκε ένα γκολ από την αντίπαλη ομάδα. Καταφέραμε να κάνουμε μία ανατροπή, γιατί χάναμε με διαφορά 4 τερμάτων και το φτάσαμε στο 16-15. Μείναμε με ένα παίχτη λιγότερο μέχρι το τέλος. Κρατάμε την άμυνα από το παιχνίδι και κοιτάμε να γίνουμε αποτελεσματικοί στην επίθεση. Ήταν πρεμιέρα για μας, είχαμε άγχος. Προσπαθούμε να μάθουμε από τα λάθη μας».