Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Στον... αέρα το γυναικείο του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας!

Στον... αέρα το γυναικείο του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας!

Με τις... κορασίδες ετοιμάζεται να συμμετάσχει, εάν συμμετάσχει, στο Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας.

Η ομάδα της Ημαθίας δεν έχει, ουσιαστικά, γυναικείο τμήμα χάντμπολ, καθώς στο ρόστερ δεν υπάρχουν ούτε γυναίκες, αλλά ούτε και νεάνιδες, με αποτέλεσμα οι... πιτσιρίκες της ομάδας να καλούνται να σηκώσουν το φορτίο. Είναι απορίας άξιο, μάλιστα, γιατί ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ δηλώθηκε στο Πρωτάθλημα, αφού δεν μπορεί να υποστηρίξει αξιοπρεπώς την συμμετοχή του. Το πιο παράδοξο απ' όλα, βέβαια, είναι το γεγονός πως οι κορασίδες του ΦΙΛΙΠΠΟΥ προπονούνταν με την συντοπίτισσα, ΒΕΡΟΙΑ 2017.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ και ΒΕΡΟΙΑ 2017 κοντράρονται, βάσει προγράμματος, στην πρεμιέρα της Α1 Γυναικών, στις 26/10! Ενδιαφέρον έχει και το γεγονός πως στο «γυναικείο» τμήμα χάντμπολ δεν υπάρχει προπονητής. Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας είναι πραγματικά στον... αέρα και μένει να φανεί, εάν θα επιλεχθεί πράγματι η συμμετοχή με τις κορασίδες σ' ένα Πρωτάθλημα που ονομάζεται γυναικείο ή εάν οι υπεύθυνοι της ομάδας θα αποφασίσουν να... προστατεύσουν τις νεαρές αθλήτριες.

Πηγή: greekhandball.com

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS