ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σήμερα με τον Δούκα ξεκινάει ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β. στην Α1 του χαντμπολ ανδρών

Σήμερα 21 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου, για το πρωτάθλημα χάντμπολ της Α1 κατηγορίας των ανδρών.

Ο ανανεωμένος Φίλιππος Βέροιας, που έχει στο τιμόνι του τον Κύρο Σαράφη, θα έχει δύσκολη αποστολή καθώς θα υποδεχτεί τον Δούκα στο Φιλίππειο, αλλά ο σημερινός αγώνας είναι μια καλή ευκαιρία να διαπιστώσουν τα προβλήματά τους και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Από την άλλη πλευρά, ο Δούκας θα έχει την ευκαιρία να βρει τις ισορροπίες του μέσα στο γήπεδο καθώς πρόκειται για μια ομάδα με ριζικές αλλαγές στο ρόστερ.

Διονύσης Καραγκιοζόπουλος (Φίλιππος Βέροιας):

 «Αύριο ξεκινάει η νέα χρονιά και επίσημα, ο Φίλιππος Βέροιας είναι μια ιστορική ομάδα στον χώρο του χαντμπολ για αυτό και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε κάθε αγώνα. Ο αυριανός μας αντίπαλος ειναι ο Δούκας μια καλοδουλεμένη ομάδα, έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι. Θα ειναι ένας δύσκολος αγώνας όπως άλλωστε και κάθε αγώνας».

Δημήτρης Μελετάκος (ΑΣΕ Δούκα):

«Ξεκινώντας το πρωτάθλημα θα ήθελα να ευχηθώ  υγεία σε όλους. Είμαστε μια καινούργια ομάδα καθώς έχουν γίνει ριζικές αλλαγές στο ρόστερ. Θέλουμε  να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με… το δεξί. Στόχος μας για  την πρεμιέρα είναι η νίκη και οι δυο βαθμοί. Κοιτάμε να  βελτιωνόμαστε μέρα με την μέρα, προπόνηση με την προπόνηση.

Προσπαθουμε να δεθούμε και να γίνουμε καλύτεροι ως σύνολο. Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Στο σπουδαιότερο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής στο ντέρμπι των δικεφάλων ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β.-Δούκας

Ολυμπιακός-Ιωνικός Ν.Φ.

Πυλαία-Διομήδης

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Φαίακας Κέρ.-Άρης Ν.

Δράμα-Αερωπός Εδ.