Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Συλλυπητήρια της ΟΧΕ και του ΦΙΛΙΠΠΟΥ για τον θάνατο του Διογένη Ρούσσου

Συλλυπητήρια της ΟΧΕ και του ΦΙΛΙΠΠΟΥ για τον θάνατο του Διογένη Ρούσσου

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του πρώην παράγοντα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Διογένη Ρούσσσου εξέδωσαν τόσο η ΟΧΕ όσο και η διοίκηση της Βεροιώτικης ομάδας. 

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ:

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει με θλίψη τον θάνατο του Διογένη Ρούσσου σε ηλικία 83 ετών.
Ο Διογένης Ρούσσος ήταν ο ιδρυτής και πρώτος γενικός αρχηγός του ιστορικού Φιλίππου Βέροιας την άνοιξη του 1977 και μαζί με τον προπονητή Πέτρο Πένσο κατέβασαν τον σύλλογο στο πρώτο Πανελλήνιο τουρνουά στην Αθήνα το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, το οποίο και κατέκτησε.
Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, το Δ.Σ. της ΟΧΕ, ο Α΄Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης και το προσωπικό της Ομοσπονδίας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους του, τον εγγονό του διεθνή αθλητή Διογένη Αποστολίδη, αλλά και στην οικογένεια του Φιλίππου Βέροιας.
Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα στις 18:00 από τα κοιμητήρια Βέροιας Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου.*Ο Διογένης Ρούσσος διακρίνεται πάνω αριστερά στην φωτογραφία της πρώτης ιστορικής ομάδας του Φιλίππου Βέροιας, νικητή του πρώτου Πανελληνίου Τουρνουά.

Η ανακοίνωση του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας

«Με θλίψη πληροφορηθήκαμε πως ο Διογένης Ρούσσος έφυγε από τη ζωή. Ο Διογένης Ρούσσος ήταν ένας από τους πρωτεργάτες που ανέδειξαν το άθλημα του χάντμπολ στη Βέροια και “έχτισε” τον Σύλλογο με την πολύτιμη βοήθειά του. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Π.Σ. “Φίλιππος Βέροιας” εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS