Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Απέκτησε και την Καραχαρίση η ΒΕΡΟΙΑ 2017!

Απέκτησε και την Καραχαρίση η ΒΕΡΟΙΑ 2017!

Δυναμίτη έβαλε στη σύνθεση της η ΒΕΡΟΙΑ 2017 με την απόκτηση της Ραφελας Καραχαριση και ενισχύει ακόμη πιο πολύ την περιφέρεια της.

Οι διοικουντες της ομάδας της Ημαθιας προσπαθούν να δυναμώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται εν´οψη της νέας περιόδου και να γίνουν ανταγωνιστικοί στην ευρωπαϊκή πρόκληση που τους δίνεται.

Σε δήλωση της η Καραχαρίση αναφέρει:

"Ευχαριστώ την ομάδα της Βέροιας που πίστεψε σ' εμένα και συγκεκριμένα τον κύριο Χασιώτη και τον τον προπονητή κύριο Χαραλαμπίδη που με πείσανε να πάρω αυτήν την απόφαση. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς. Πρόκληση για εμάς είναι τα παιχνιδια στην Ευρώπη που θέλουμε να φανούμε εξίσου ανταγωνιστικές και σε αυτήν την διοργάνωση. Θα δωσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας". 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb