Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ανανέωση και μεταγραφή στην ΒΕΡΟΙΑ 2017

Ανανέωση και μεταγραφή στην ΒΕΡΟΙΑ 2017

Την 18χρονη ταλαντούχα παίκτρια Εφη Καραμπατζακη απέκτησε η Βεροια 2017 που θα καλύψει την αριστερή πτέρυγα της ομάδας.

Ευχαριστουμε την ομαδα του Απολλων Σταυρούπολης για την παραχώρηση της παίκτριας και τις ευχόμαστε τα καλύτερα.

Δήλωση παίκτριας:

«Είμαι πολυ χαρούμενη που έρχομαι σε μια ομαδα που διψάει για το άθλημα μας. Ευχαριστώ την  διοίκηση  και το προπονητή που με εμπιστεύτηκαν και εύχομαι η χρονια να ειναι διχως τραυματισμους,και με πολλές επιτυχίες».

ΑΝΑΝΕΩΣΕ Η ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΟΥ

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία της περσινής σεζόν θα συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο να προσφέρει τις υπηρεσίες της με τα χρώματα της Βέροιας η αριστερόχειρας Αθανασία Τσιτλακίδου.

Δήλωση αθλήτριας:

«Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω από καρδιάς την ομάδα της Βέροιας 2017 που δείχνει να πιστεύει σε μένα αφού με επέλεξε ακομα μια φορα σε μια στιγμη της μαλιστα που οι στόχοι της ανεβαίνουν.

Είμαι πολύ χαρούμενη για την συνεργασία μας και εύχομαι να κυλήσει μια χρονιά δημιουργική όπου θα επιτευχθούν οι στόχοι μας και το σημαντικότερο όλων, χωρίς τραυματισμούς τόσο για την ομάδα της Βέροιας 2017 όσο και για τις υπολοιπες ομάδες του πρωταθλήματος».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS