ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Απέσυραν το ενδιαφέρον τους για την διοίκηση του ΦΙΛΙΠΠΟΥ παλαίμαχοι παίκτες του

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια ανάληψης της διοίκησης του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, από παλαίμαχους παίκτες του, οι οποίοι εξέδωσαν πριν από λίγο την εξής ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους, μέλη και φιλάθλους του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας ότι η ομάδα των ανθρώπων και επιχειρηματιών μαζί με την υφιστάμενη επιτροπή των παλαιμάχων αθλητών Handballτου Νομού, αποσύρει το ενδιαφέρον της για την ανάληψη της Προεδρίας και Διοίκησης του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας , καθώς,  έπειτα από πολλές συζητήσεις και επαφές με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας κ. Γιώργο Φύκατα, δεν κατέστη δυνατή η εξεύρεση λύσης για το μέλλον του Συλλόγου. Επιθυμία ξεκάθαρη όλων μας ήταν η ανάληψη της Προεδρίας και Διοίκησης όλου του Συλλόγου Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας και όχι μόνο του τμήματος Handball. Έτσι άλλωστε, διατυπώθηκε και συμφωνήθηκε στην τελευταία συνάντηση μεταξύ όλων, όπου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Φύκατας, ο Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος Επιτροπής Basket κ. Ηλίας Λαζός, ο Γ.Γ. κ. Γρηγόρης Παπαϊωάννου, η αντιπροσωπεία των ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών καθώς και η αντιπροσωπεία των παλαιμάχων αθλητών Handballτου Νομού.

Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία»

Ο Εκπρόσωπος Παλαιμάχων Αθλητών Ανέστης Δομπρής

Μάκης Τζίμπουλας, Κώστας Μαρκοβίτης, Δημήτρης Μπαντής, Μάκης Σουβατζόγλου, Κώστας Νιώπας, Γιώργος Ξυλογιάννης, Παναγιώτης Σαράφης και άλλοι.