ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κρίσιμη «στροφή» στην Α1 χάντμπολ ανδρών

Η 19η αγωνιστική της Α1 Ανδρών περιλαμβάνει πολύ δυνατές αναμετρήσεις για την «μάχη» της τετράδας, αλλά και της παραμονής.

Ειδικότερα στην υπόθεση υποβιβασμός μετά τα τελευταία αποτελέσματα ομάδες που θεωρούνταν άνετες βαθμολογικά, ξαναμπήκαν σε περιπέτειες και πλέον καμία ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της.

Τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια διεξάγονται σε Θεσσαλονίκη και Βέροια. Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ υποδέχεται στις 15:30 τον Φοίβο Συκεών με στόχο να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η ομάδα των Συκεών κυνηγάει ουσιαστικά δύο αποτελέσματα, αφού ακόμα και με ισοπαλία θα έχει μεγάλο πλεονέκτημα για την σωτηρία.

Η Χ.Α.Ν.Θ. θα φιλοξενήσει τον Αρχέλαο στο τηλεοπτικό ματς της αγωνιστικής με την ομάδα της Κατερίνης να παίζει ίσως το «τελευταίο» της χαρτί για την σωτηρία.

Πολύ ενδιαφέρον ματς αναμένεται στο Κιλκίς με τον πάντα δυνατό και επικίνδυνο ΓΑΣΚ να αντιμετωπίσει τον Διομήδη Άργους.

Οι γηπεδούχοι μαθηματικά ελπίζουν ακόμα σε είσοδο στην τετράδα, ενώ οι «Λύκοι» θέλουν να ψαλιδίσουν όσο μπορούν την διαφορά τους με την Α.Ε.Κ. ενόψει της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος.

Π.Α.Ο.Κ. και Α.Ε.Κ. είναι τα μεγάλα φαβορί κόντρα σε Αερωπό Έδεσσας και Αναγέννηση Βύρωνα, ενώ το παιχνίδι- φωτιά για την είσοδο στα πλέι οφ θα διεξαχθεί την Δευτέρα στο Δαϊς με τον Δούκα να υποδέχεται τον Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Κάλεσμα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

"Η ομάδα μας δίνει έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες στην ιστορία της για την Α1 Ανδρών στο χάντμπολ, με το Φοίβο Συκεών, την Παρασκευή στις 15:30 στο Φιλίππειο.

Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Βέροιας να παρευρεθεί στο κλειστό γυμναστήριο και να στηρίξει με τον παλμό του την προσπάθεια της πιο ιστορικής και επιτυχημένης ομάδας μας.

Ελάτε να κρατήσουμε την ιστορία ζωντανή".

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Παρασκευή 11/4/2014
Φιλίππειο 15:30 (νέα ώρα), ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β.- Φοίβος Συκεών (Μπέτμαν- Χασκής, Αγγελίδης)
ΔΑΚ Κιλκίς 18:00, ΓΑΣ Κιλκίς- Διομήδης Άργους (Τζαφερόπουλος- Λινάρδος, Χατζηγεωργίου )
Σπίτι του Χάντμπολ 18:00, Π.Α.Ο.Κ.- Αερωπός Έδεσσας (Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Παρτεμιάν)
ΧΑΝΘ 18:00 (ΟΤΕ TV), Χ.Α.Ν.Θ.- Αρχέλαος Κατερίνης (Πατιός- Τσιάνας, Μεϊμαρίδης)
ΔΓ Βύρωνα 19:45, Αναγέννηση Βύρωνα- Α.Ε.Κ. (Τσάκωνας- Κουτσός, Μίγκας)
Δευτέρα 14/4/2014
Δαϊς 18:00, ΑΣΕ Δούκα- Ποσειδών Λουτρακίου (Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Κυριακούλιας).