ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Λύση για το τμήμα χάντμπολ αναζητά η διοίκηση του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Σε αναζήτηση παραγόντων της Βεροιώτικης κοινωνίας βρίσκεται η κεντρική διοίκηση του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, προκειμένουν να αναλάβουν τις τύχες του τμήματος χάντμπολ, όπως άλλωστε έγινε πολλές φορές στο παρελθόν.

Μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Ο Πρόεδρος και ο γενικός γραμματεας όλων των τμημάτων του Φιλίππου ήρθαν σε επαφή με σημαντικούς παράγοντες της κοινωνίας της πόλης μας με σκοπό την ανάληψη της διοικούσας επιτροπής του αντρικού τμήματος χάντμπολ απο αυτούς.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και η διοίκηση υποσχέθηκε πλήρη αυτονομία και οποιαδήποτε βοήθεια της ζητηθεί, όπως εξάλλου γίνεται και στα υπόλοιπα αθλητικά τμήματα του ιστορικού συλλόγου μας. Επίσης ο Πρόεδρος συναντήθηκε αρκετές φορές και με εκπροσώπους των παλαιμάχων αθλητών χάντμπολ του Φιλίππου, οι οποίοι εγγυήθηκαν και υποσχέθηκαν κάθε βοήθεια σε οποιαδήποτε διοικητική επιτροπή αναλάβει τις τύχες του ανδρικού τμήματος χάντμπολ, αποδυκνείοντας για ακόμη μια φορά ότι ειναι δίπλα στο ιστορικότερο τμήμα του συλλόγου όταν τους ζητηθεί.

Η προτεραιότητα της κεντρικής διοίκησης ειναι να βρεθεί άμεση λύση στο ιστορικό τμήμα του χάντμπολ και καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για την επίτευξη αυτού του στόχου!!!

Για το ΔΣ του Φιλίππου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Γιώργος Φύκατας

Ο Γενικός Γραμματεας : Γρηγόρης Παπαϊωάννου