ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στο καλεντάρι της EHF ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ»!

Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία των διοργανωτών του Διεθνούς τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» είναι η ένταξή του στο σύστημα των τουρνουά μικρών ηλικιών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ (E.H.F.).

Το 2ο Διεθνές τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2014» θα πραγματοποιηθεί στην κατηγορία των Παμπαίδων (γεννημένοι το 2000), το διάστημα 11-16 Απριλίου στη Βέροια με τη στήριξη της ΟΧΕ και του Δήμου Βεροίας.

Ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» είναι ένα τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών, που άρχισε την διαδρομή του τον Απρίλιο του 2013, με βασικούς πυλώνες την αγωνιστικότητα, την επιμόρφωση, την κοινωνικότητα και τον πολιτισμό.

Φέτος θα συμμετέχουν 16 ομάδες, 8 από την Ελλάδα και 8 από το εξωτερικό (μεταξύ αυτών των Εθνικών ομάδων του Ισραήλ και της Μάλτας).

Με γνώμονα πάντα το παιδί και τις αρχές του «Ευ Αγωνίζεσθαι», κατάφερε μόλις την δεύτερη χρονιά διοργάνωσής του να ενταχθεί στο καλεντάρι της EHF. Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι, με την καθιέρωση του τουρνουά, να το κάνουν διαθέσιμο και σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, όπως είναι το Πρόγραμμα Νέων Διαιτητών και -γιατί όχι- και σεμιναρίου διεθνοποιήσεως.

Οι φίλαθλοι πλέον, μπορούν να βρουν πληροφορίες για το Διεθνές τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ», και μέσω της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ στο παρακάτω link: http://www.eurohandball.com/tournaments