ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ανακοίνωση του Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Στέφανου Οικονομόπουλου εξέδωσε η διοίκηση του Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, στην οποία αναφέρει τα εξής:

"Με συντριβή και βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε πως ο αγαπητός δημοσιογράφος και επί έτη στέλεχος του συλλόγου μας, Στέφανος Οικονομόπουλος δεν είναι πια μαζί μας.

Την δύσκολη αυτή στιγμή εξ΄ ονόματος όλων των στελεχών του  Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, το Δ.Σ.  εκφράζει σε όλους του οικείους του αλησμόνητου μέλους της οικογένειας του συλλόγου, την οποία τίμησε με την εξαίρετη προσωπικότητα και το έργο του,  Στέφανου Οικονομόπουλου, τα πλέον ειλικρινή συλλυπητήρια.

Ο Στέφανος Οικονομόπουλος ως οραματιστής , ιδεαλιστής και φιλοπρόοδος, θα παραμείνει αξέχαστος ως ιδρυτικό μέλος του συλλόγου, ακάματος δημοσιογράφος, αδιαλείπτως συνοδοιπόρος και συμπαραστάτης του συλλόγου, αταλάντευτα προσηλωμένος  στην υπηρεσία της ελληνικής χειροσφαίρισης και ακατάπαυστα επικεντρωμένος στην προώθηση των αθλητικών ιδανικών.

Η έμφυτη ευγένεια, η ευπρέπεια, το ήθος, η αγωνιστικότητα και η σεμνότητα ήταν οι αρετές που σφράγισαν την πορεία της ζωής του, αφήνοντας ένα κληροδότημα που θα αποτελεί  για πάντα σε όλους μας σταθερό σημείο αναφοράς.

Η οικογένεια του ΦΙΛΙΠΠΟΥ , διατηρώντας έμπρακτα ζωντανή στην συνείδησή της την παρουσία της λαμπρής προσωπικότητάς του,  του οφείλει ως ύστατο αντίο , ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» για την  σημαντικότατη προσφορά του στον αθλητισμό".