ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Οριακό ματς για τον ΦΙΛΙΠΠΟ κόντρα στη Χ.Α.Ν.Θ.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της 14ης αγωνιστικής της Α1 χάντμπολ Ανδρών θα διεξαχθεί το Σάββατο (22/02, 18:00) στο «Φιλίππειο» κλειστό γυμναστήριο της Βέροιας.

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ θα υποδεχθεί τη Χ.Α.Ν.Θ. σε μια πολύ κρίσιμη αναμέτρηση, όσον αφορά τη «μάχη» της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.

Οι δύο αντίπαλοι, μαζί με τον Αρχέλαο Κατερίνης ισοβαθμούν στους 5 πόντους και είναι φανερό ότι έχουν ξεχωρίσει ως οι ομάδες που θα παλέψουν για την σωτηρία, μιας και η Αναγέννηση Βύρωνα (9η θέση) βρίσκεται στους 8 πόντους και ο Φοίβος Συκεών (10η θέση) στους 9.

Τα τελευταία δύο χρόνια η Χ.Α.Ν.Θ. έχει πάρει ισάριθμα «διπλά» στη Βέροια και έχει αντιστρέψει την κάκιστη παράδοση που είχε κόντρα στον ΦΙΛΙΠΠΟ από το 2005 έως το 2011 με 8 συνεχόμενες ήττες.

Για τους γηπεδούχους σημαντική είναι η επιστροφή του Σταύρου Παπαδόπουλου, ο οποίος ήταν τιμωρημένος στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

«Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Μετά από 3-4 παιχνίδια θα μπορούμε να μιλάμε ξεκάθαρα για τις πιθανότητες που έχει κάθε ομάδα. Για εμάς κάθε παιχνίδι είναι σαν τελικός, όπως έχουν έρθει τα πράγματα. Πιστεύω θα κριθεί περισσότερο στην ψυχραιμία», σχολίασε ο τεχνικός του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Χρήστος Τζουβάρας.