Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Ρετρό: Από τα Τρίκαλα ξεκίνησε το... τρένο της ανόδου
  • ΡΕΤΡΟ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 5946 φορές

Ρετρό: Από τα Τρίκαλα ξεκίνησε το... τρένο της ανόδου

Από τα Τρίκαλα ξεκίνησε το τρένο της ανόδου στην Α' Εθνική για τη "Βασίλισσα του βορρά", την αγωνιστική περίοδο 1995-1996.

Για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 1995, η ΒΕΡΟΙΑ αγωνίστηκε με τον τοπικό ΑΟΤ πετυχαίνοντας μεγάλη νίκη με σκορ 2-1.

Η "ταξιαρχία" του Μάκη Κατσαβάκη με περίσσια δύναμη, πάθος και αποφασιστικότητα, μετά το άτυχο αποτέλεσμα της πρεμιέρας στη Δράμα, κυριάρχησε σε όλους τους τομείς του αγώνα και πήρε το πολυπόθητο τρίποντο, που επιζητούσαν οι 300 περίπου φίλαθλοι, που βρέθηκαν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας, στο σχεδόν κατάμεστο γήπεδο των Τρικάλων.

Στο σκορ προηγήθηκε η "Βασίλισσα" με τον Μιχάλη Αλεξιάδη στο 75', ενώ στο 84' ο Μίλοε Πέτκοβιτς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, για να μειώσουν τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι με τον Στοϊνοβιτς στο τελικό 1-2.

Διαιτητής: Παπίλιας (Πειραιά)

ΤΡΙΚΑΛΑ (Ζόραν Μπάμποβιτς): Κατσιαούνης, Τερζής, Μαλιούφας, Παπακωνσταντίνου (71' Βάσι), Μουστακίδης, Ταβουκτσής, Γκουγκουλής (61' Κωνσταντινίδης), Στοϊνοβιτς, Τσιούκας, Κνέζεβιτς, Καρασαββίδης.

ΒΕΡΟΙΑ (Μάκης Κατσαβάκης): Ταραμονλής, Κατσαβός, Καρασαββίδης Δ., Παγγούρας, Μουρατίδης, Κουλακιώτης, Τρούπκος, Αβραμίδης (65' Μυρωνίδης), Μαλλούς (82' Θεοδωρίδης), Πέτκοβιτς, Γιάκτσιτς (46' Αλεξιάδης).

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS