ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2717 φορές

Τι θα γίνει με τον ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ;

Μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας της νέας ομάδας της ΒΕΡΟΙΑΣ, με την ονομασία "Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ - VERIA FC", εύλογα προκύπτει το ερώτημα σε πολλούς φίλους της "Βασίλισσας", τι θα γίνει πλέον με τον ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ.

Αυτό που πρέπει να διευκρινιστεί, είναι ότι ο Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ, σαν ποδοσφαιρική ομάδα (τυπικά δηλαδή), δεν έχει σχέση με τον ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ, ο οποίος αν θέλει μπορεί να κατεβάσει την δική του ομάδα στην Α' κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος και να αποτελέσει έτσι το "σκαλοπάτι" της μεγάλης ομάδας, κάτι που θα ήταν και το ιδανικότερο.

Είναι, λοιπόν, στην ευχέρεια των ανθρώπων που έχουν αυτή τη στιγμή την ομάδα στα χέρια τους, το αν θα ενεργοποιηθεί ο ερασιτέχνης ή αν θα μείνει ανενεργός όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Αν παραμείνει ενεργός ο ΓΑΣ, αυτό θα πρέπει να γίνει με νέα διοίκηση, η οποία θα προκύψει από νέες εκλογές που θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα, αφού τα τωρινά μελή του Δ.Σ. εκ των πραγμάτων θα πρέπει να μεταπηδήσουν στη νέα διοίκηση του ΠΣ ΒΕΡΟΙΑ.

Είναι λοιπόν στο χέρι των ανθρώπων που έχουν την ομάδα, να συνεχίσουν την δραστηριοποίηση του ΓΑΣ, όπως άλλωστε αποφάσισε πρόσφατα η Γενική Συνέλευση που έγινε στις 30/07.

Σημειώνεται, τέλος, ότι ο ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ θα πρέπει να εκχωρήσει τα γήπεδα στη νέα ομάδα, που ως γνωστόν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και ουσιαστικά θα είναι η νέα ΒΕΡΟΙΑ, η "Βασίλισσα του βορρά".