ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1281 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Φιλική νίκη της Κ20 επί του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ

Φιλικός αγώνας διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (01/08) στο γήπεδο του Μακροχωρίου μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Κ20 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.

Νικητές αναδείχθηκαν οι «κυανέρυθροι» του Τόλη Τερζή με σκορ 3-0, με τέρματα που πέτυχαν οι Καψάλης, Ξόμπλιος και ο Παυλίδης που προπονείται με την Κ20 μιας και δεν μπόρεσε, λόγω της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, να ακολουθήσει την αποστολή της «Βασίλισσας» στην Ολλανδία.

Το επόμενο φιλικό για τους νεαρούς παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (05/08) στις 9 το πρωί με αντίπαλο την ομάδα Κ17 του συλλόγου, ενώ τρεις ημέρες αργότερα θα αντιμετωπίσουν πιθανότατα τον Πανσερραϊκό στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, όπου η ομάδα των Σερρών θα πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ακολουθεί στις 14 Αυγούστου το φιλικό με τον περσινό πρωταθλητή της Α1 ΕΠΣΗ, ΑΣ Ειρηνούπολης.

Το ρόστερ της Κ20, αυτή τη στιγμή αριθμεί 30 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων πέντε παίκτες θα αποτελούν παρελθόν μέχρι τις 20 Αυγούστου (πιθανότατα θα δοθούν δανεικοί), αφού ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική σεζόν περιλαμβάνει ρόστερ 25 παικτών.