ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 928 φορές

Με 19 παίκτες η ΒΕΡΟΙΑ για τον "υπέρ πάντων" αγώνα με τον Θεσπρωτό

Τον "υπέρ πάντων" αγώνα δίνει την Κυριακή (23/2, 15:00) η ΒΕΡΟΙΑ στην Ηγουμενίτσα κόντρα στον φορμαρισμένο Θεσπρωτό, για την 21η αγωνιστική της Football League.

Η προετοιμασία της "Βασίλισσας" ολοκληρώθηκε με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου και αμέσως μετά ανακοινώθηκε η αποστολή για το οριακό αυτό παιχνίδι.

Θυμίζουμε ότι εκτός πλάνων βρίσκεται ο Στέλιος Μαραγκός που είναι τιμωρημένος, ενώ επιστέφει ο Δημήτρης Στάμου. Εκτός έμεινε και ο Σάκης Κανούλας για αγωνιστικούς λόγους, ενώ ο προπονητής της ομάδας Κώστας Γεωργιάδης θα κωουτσάρει απο την κερκίδα, αφού κατάφερε να δεχθεί 4 κίτρινες κάρτες για διαμαρτυρίες του, προς διαιτητές και παρατηρητές, κατά την διάρκεια των αγώνων, στους 2,5 μήνες παρουσίας του στο Βεροιώτικο πάγκο.

Την αποστολή για το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό απαρτίζουν οι: Βοσνιάδης, Πολίτης, Ταΐρης, Μανιώτης, Καραγιάννης, Γεωργιάδης, Μπλέτσας, Πολύζος, Πόζογλου, Βεργώνης, Πέντα, Ζούρκος Ν., Σιμόνι, Μουρατίδης, Παυλίδης, Πασάς, Χατζάρας, Λεφίδης και Στάμου.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 3μμ και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε σε LIVE σχολιασμό από το kerkidasport.gr. Μια ευγενική χορηγία των: