ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1564 φορές

Η θέση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ για τα "δημοσιεύματα" και η δική μας απάντηση

Ανακοίνωση στήριξης στο ποδοσφαιρικό τμήμα εξέδωσε η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δώσει την δική της απάντηση σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Σε αυτήν αναφέρει τα εξής:

"Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα, η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια επιθυμεί να τονίσει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι στηρίζει τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Μεταξά, τον προπονητή Κώστα Γεωργιάδη και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Επίσης καταδικάζει προσωπικές επιθέσεις εναντίον στελεχών της ΠΑΕ, οι οποίες στρέφονται και κατά της ομάδας και δημιουργούν πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία της".

Όλοι κρίνονται από τις πράξεις τους

Σαν δική μας απάντηση, θα πούμε ότι το έργο των δημοσιογράφων, πέρα από το να παρουσιάζουν μια είδηση ή ένα γεγονός, είναι και να ασκούν κριτική, αρκεί αυτή να είναι καλοπροαίρετη. Και η κριτική που ασκήσαμε μέσα από δικά μας δημοσιεύματα, έγινε σίγουρα για το καλό της ομάδας, αφού προσπαθούμε να τονίσουμε τα λάθη που έχουν γίνει, ώστε να διορθωθούν και η "Βασίλισσα" να βρει ξανά τον δρόμο της.

Δεν κρίναμε κανέναν σαν άνθρωπο και τί κάνει στην προσωπική του ζωή. Κρίναμε το πόστο του τεχνικού διευθυντή, του προπονητή κλπ, από την στιγμή που είναι ηλίου φαεινότερον ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Όταν βρίσκεσαι σε μια τέτοια μεγάλη ομάδα, δεν μπορείς να είσαι στο απυρόβλητο!

Άλλωστε, είναι γνωστό ότι για συγκεκριμένο πρόσωπο ή πρόσωπα υπάρχουν αντιδράσεις ακόμα και μέσα στις τάξεις της ομάδας.

Την αφορμή για να γίνουν όλα αυτά, έδωσε ο προπονητής που μετά το ματς με τα Τρίκαλα έριξε όλες τις ευθύνες στους δημοσιογράφους. Δηλαδή, αυτός μπορεί να λέει δημόσια κάτι τέτοιο και όχι οι δημοσιογράφοι, που στο κάτω κάτω της γραφής, αυτή είναι και η δουλειά τους;

ΥΓ: Όλα αυτά τα χρόνια μάθαμε να λειτουργούμε πάντα για το καλό της "Βασίλισσας του βορρά" και αυτό πολλές φορές ήταν εις βάρος μας. Αυτό που θέλουμε πάντα, είναι άνθρωποι σαν και αυτούς που έχουν τις μετοχές και διοικούν την ΠΑΕ, να μην απογοητεύονται από την μη επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει. Θα πρέπει όμως και αυτοί να είναι προσεκτικοί στις επιλογές τους, ώστε να μην φτάνουμε σε παρόμοιες καταστάσεις.