ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1299 φορές

Κινήθηκε για Σουντουρά η "Βασίλισσα" - Πλήγμα με Πεταυράκη!

Πέρα από τους Παυλίδη και Πόζογλου, οι οποίοι ανακοινώθηκαν και επίσημα, τη "Βασίλισσα του βορρά" απασχόλησε τις τελευταίες μέρες και η περίπτωση ενός ποδοσφαιριστή από την αγορά του εξωτερικού, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας.

Πρόκειται για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό Ουσμάν Σουντουρά από το Μάλι, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο φόρεσε με επιτυχία την φανέλα του Απόλλωνα Πόντου, ενώ πριν από την ομάδα της Καλαμαριάς αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ωστόσο, η υπόθεση του υψηλόσωμου Αφρικανού ποδοσφαιριστή (ανήκει στο δυναμικό της Σάντα Κλάρα και από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν ενσωματώθηκε στο ρόστερ της ομάδας της Πορτογαλίας),  δεν θα προχωρήσει, πιθανότατα γιατί αποκτήθηκαν οι Παυλίδης και Πόζογλου που μπορούν να καλύψουν τις ίδιες θέσεις.

ΕΠΕΜΒΑΣΗ Ο ΠΕΤΑΥΡΑΚΗΣ

Μια πολύ σημαντική απουσία έχει να αντιμετωπίσει ο Κώστας Γεωργιάδης ενόψει της κρίσιμης συνέχειας του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον Σταύρο Πεταυράκη, ο οποίος θα υποβληθεί σε επέμβαση μετά το σοβαρό χτύπημα που δέχθηκε (κλωτσιά λίγο κάτω από το μάτι), στο ματς της Τρίγλιας! Έτσι, ο 27χρονος πλάγιος αμυντικός δεν υπολογίζεται για τα επόμενα παιχνίδια και είναι άγνωστο ακόμη το πότε θα τεθεί ξανά στην διάθεση του προπονητή του.

Σίγουρος απών από τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής (2/2) στον Ασπρόπυργο είναι και ο Λάμπρος Ταϊρης, που αποβλήθηκε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Καβάλα, ενώ σχετικά με τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα (Παυλίδης - Πόζογλου), πιθανότατα θα προλάβουν να είναι έτοιμα τα δελτία τους.

Τέλος, όσον αφορά το Νίκο Γεωργιάδη, η περίπτωσή του βρίσκεται στην τελική ευθεία και απομένουν τα διαδικαστικά για να τεθεί -επιτέλους- στην διάθεση του προπονητή του.