ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1074 φορές

Πρεμιέρα με νίκη για τους Νέους της ΒΕΡΟΙΑΣ

Θετικό ήταν το ντεμπούτο των νέων (Κ17) της ΒΕΡΟΙΑΣ στο πρωτάθλημα της  FOOTBALL LEAGUE Νέων όπου στα πλαίσια της 2η αγωνιστικής του πρωταθλήματος επικράτησε με 1-0 επί της αντίστοιχης ομάδας της Νίκης Βόλου η αναμέτρηση διεξήχθη στο Ενωσιακό γήπεδο στα Παλατίτσια.

Στο πρώτο ημίχρονο το αποτέλεσμα ήταν 0-0 με τις δύο ομάδες να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ αύξησε την πίεση στην αντίπαλη ομάδα και ευτύχησε να ανοίξει το  σκορ στο 79΄ με τον Λαζεκίδη με εύστοχο σουτ λίγο μέσα από την μικρή περιοχή. Στην συνέχεια είχε ακόμα 2-3 ευκαιρίες να αυξήσει το σκορ και να κλειδώσει την νίκη αλλά δεν τα κατάφερε.

Το τέλος του ματς πανηγυρίστηκε από όλους τους νεαρούς παίχτες της ΒΕΡΟΙΑΣ, γονείς - φιλάθλους της ομάδας για την προσπάθεια και το θετικό ντεμπούτο των νεαρών ποδοσφαιριστών στο πρωτάθλημα.

Μετά την λήξη του αγώνα οι νεαροί ποδοσφαιριστές  και των δύο ομάδων αντάλλαξαν μεταξύ τους συγχαρητήρια για την καλή διεξαγωγή και εικόνα των δύο ομάδων στον αγώνα και ευχές για καλή πορεία στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΠΣ ΒΕΡΟΙΑ: Ιατρόπουλος , Χαβιαρόπουλος, Αμπρικίδης (Καρασαρίδης ) , Βράνας,  Μελιόπουλος, Μαργαρίτης, Βασιλειάδης (Τσέας), Παπαϊωάννου (Τάσο)  , Φωτόπουλος (Λουτζιανιώτης), Λαζεκίδης, Χατζηβασιλειάδης (Τερμιρτζογλου).

ΝΙΚΗ Β.: Καθηνιώτης, Πανταζής ( Ιμεράι ), Κουτσούκης, Ιωάννου, Ζάχος, Κουμπουρλής, Άγορος, Σταϊλης,  Γκινίδης ( Αλεξάνδρου ) , Αναγνώστου, Πέτρου.