ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 871 φορές

Αποχαιρέτησε το Κύπελλο η ΒΕΡΟΙΑ

Αποχαιρέτησε τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος η "Βασίλισσα του βορρά", η οποία ηττήθηκε και στον επαναληπτικό της Τετάρτης (4/12) από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Βεροιώτες, αγωνιζόμενοι με πολλές "ρεζέρβες" έχασαν με σκορ 2-1 από τον "Άγιαξ της Ηπείρου" στο Δημοτικό στάδιο της πρωτεύουσας της Ημαθίας (πρώτο ματς 1-0 υπέρ του ΠΑΣ) και έτσι δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για την φάση των "16".

Το παιχνίδι, που έγινε κάτω από τσουχτερό κρύο, ήταν μέτριο και με λίγες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 37' με σουτ του Παμλίδη, το οποίο κόντραρε σε πόδι αμυντικού και ξεγέλασε τον Τσιμόπουλο, καταλήγοντας στα δίχτυα της εστίας του. Οι Βεροιώτες απάντησαν άμεσα και στο 41' έφεραν το ματς στα ίσια με ωραίο σουτ του Μεληκιώτη μέσα από την περιοχή.

Οι δύο ομάδες είχαν από μία ακόμη καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο, με το σουτ του Λέο στο 6' να φεύγει άουτ και την κεφαλιά του Αλέξανδρου Ζούρκου στο 13' να κοντράρει σε αντίπαλο και να καταλήγει κόρνερ.

Να σημειωθεί ότι στο 23' η "Βασίλισσα" προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού του Στάμου, τον οποίο αντικατέστησε ο Μουρατίδης.

Στην επανάληψη οι Βεροιώτες ήταν αυτοί που ανέλαβαν τον έλεγχο του ρυθμού και μάλιστα στα πρώτα λεπτά πίεσαν για το γκολ που θα τους έδινε ελπίδες πρόκρισης. Ωστόσο δεν κατάφεραν να κάνουν την μεγάλη φάση, μιας και υστερούσαν στην τελική πάσα. Ένα σουτ του Χαντζάρα στο 62' και ένα απευθείας φάουλ του Πέντα στο 68' δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον γκολκίπερ του ΠΑΣ, Γιαννίκογλου.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι είχαν τις δικές τους καλές στιγμές, με τον Νάουμετς να σουτάρει άουτ στο 49' από καλή θέση και τον Τσιμόπουλο να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Παμλίδη στο 65'.

Στο 85' οι Βεροιώτες έμειναν με 10 παίκτες, μιας και τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά ο Μουχάλης και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, με τη "Βασίλισσα" να μην είχε δικαίωμα για άλλη αλλαγή.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο β' βοηθός υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον Σιμόνι, ο οποίος στην συνέχεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο τέταρτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη γοήτρου, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πήλιου, το οποίο κέρδισε ο Παμλίδης από τον Ζούρκο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βουρνέλης, με βοηθούς τους Τοροσιάδη και Φράγιο, όλοι του Σ.Δ. Μακεδονίας.

ΒΕΡΟΙΑ: Τσιμόπουλος, Ζούρκος Α., Στάμου (23' λ.τ. Μουρατίδης), Μανιώτης, Μουχάλης, Μπλέτσας, Ταΐρης, Μεληκιώτης (54' Πέντα), Χατζάρας (73' Πασάς), Σκαθαρούδης, Σιμόνι.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Γιαννίκογλου, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Σκόνδρας, Λιάσος, Ζιούλης, Γκαρσία (70' Σιόντης), Νάουμετς (77' Ράντοβατς), Ξύδας (89' Λώλης) , Παμλίδης, Λέο.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR