ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1182 φορές

Γεωργιάδης: "Όλη η πόλη να ταχθεί σ' αυτήν την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται"

Μόνο ικανοποίηση θα μπορούσε να νοιώθει ο νέος προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Κώστας Γεωργιάδης, καθώς στο ντεμπούτο του στον πάγκο της «Βασίλισσας» πήρε η ομάδα του μια σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για διαρκή επιτυχή αποτελέσματα και διατήρηση στις ψηλές βαθμολογικές θέσεις, με στόχο την κατάκτηση της ανόδου.

Από την άλλη, ο πρώην προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ και νυν της Καλαμάτας Σάκης Θεοδοσιάδης, έδειχνε την απογοήτευσή του για την κακή εικόνα της ομάδα του, αλλά περιμένει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για την ενίσχυση της «Μαύρης Θύελλας».

Αναλυτικά οι δύο προπονητές δήλωσαν τα εξής:

ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (Προπονητής ΒΕΡΟΙΑΣ):

"Μια ιδιαίτερη εβδομάδα και για μένα και για όλο τον Σύλλογο. Οι αλλαγές προπονητών μπορεί να είναι συνηθισμένες, αλλά γνωρίζετε ότι αυτό που συνέβη σήμερα, μετά από την αλλαγή προπονητού στην ομάδα μας, να έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Σάκη (Θεοδοσιάδη). Αυτό δεν είναι συνηθισμένο.

Θεωρώ ότι η ομάδα, οι ποδοσφαιριστές και ολόκληρος ο Σύλλογος, κατάφερε να εξομαλύνει αυτήν την αλλαγή, αυτήν την μεταβατική περίοδο με την συμπεριφορά της, αλλά και με την συμπεριφορά όλου του κόσμου. Αγκάλιασε και εμένα και τους συνεργάτες μου και τάχθηκε υπέρ αυτής της προσπάθειας. Έτσι όπως αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΒΕΡΟΙΑ.

Είναι μια μεγάλη νίκη και σημαντική κυρίως για τον χρόνο τον οποίο επιτεύχθηκε. Δεν παύει όμως να είναι απλά ένα βήμα για την υλοποίηση του στόχου. Θεωρώ ότι είναι μια πεντακάθαρη και δίκαιη νίκη. Παραγωγική νίκη με αρκετές φάσεις εκτέλεσης, αρκετές ευκαιρίες. Ουσιαστικά απειληθήκαμε μία φορά.

Αυτό που θα ήθελα να τονίσω και να δώσω ιδιαίτερη έμφαση, είναι και η αγωνιστική συμπεριφορά αλλά και η εν γένει συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών. Μέσα σε δύο εβδομάδες απέναντι σε δύο δύσκολους αντιπάλους, στην Ιεράπετρα όπου εκεί πήγαν χωρίς προπονητή με το προπονητικό τιμ να υποστηρίζει, κατάφεραν να ανταπεξέλθουν, να βγάλουν προσωπικότητα, να βγάλουν ποδοσφαιρική υγεία.

Αλλά και αυτήν την εβδομάδα με την απόλυτη αφοσίωση στο αγωνιστικό πλάνο και την αποφασιστικότητα, να καταφέρουν να κερδίσουν έναν αντίπαλο ο οποίος έχει μια δομημένη ομάδα με ίδιους στόχους με εμάς. Αυτήν την στιγμή θα πρέπει να ισορροπήσουμε στα συναισθήματά μας γιατί σε μια νίκη και μια καλή εμφάνιση δεν είναι όλα καλά. Έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, αλλά με κάνει πολύ αισιόδοξο το γεγονός ότι έχουμε πολύ καλούς δέκτες μέσα στα αποδυτήρια και καλούς χαρακτήρες οι οποίοι τάσσονται υπέρ της ομάδος.

Δύσκολη εβδομάδα και για εμάς, με αγώνα κυπέλλου την Τετάρτη και ταξίδι στην Ρόδο, όπου θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε, όλο το έμψυχο υλικό, σε αυτούς τους δύο δύσκολους αγώνες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την στήριξη του κόσμου η οποία βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα και είμαι βέβαιος ότι όλη η πόλη θα ταχθεί σ' αυτήν την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται να πετύχει τον στόχο της".

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο Κώστας Γεωργιάδης απάντησε:

"Είναι δύσκολο όταν έχεις απέναντί σου έναν προπονητή που γνωρίζει τους παίκτες. Όμως έχουμε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν βιώσει τέτοιες αλλαγές. Απλά δεν είναι συνηθισμένο το τόσο σύντομο χρονικό διάστημα,. Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Με τον Σάκη έχουμε παίξει και από πέρσι αντίπαλοι, οπότε γνωρίζει την αγωνιστική φιλοσοφία που θέλω να παίζει η ομάδα μου. Αυτό κάνει ακόμα πιο δυσκολότερο το έργο και δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη. Θεωρώ όμως πως αυτή η αφοσίωση και η συγκέντρωση στην ομάδα, ήταν αυτό που ουσιαστικά κέρδισε σήμερα και πιστώνεται στους ποδοσφαιριστές".  

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ (Προπονητής Καλαμάτας):

"Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, στο οποίο η ομάδα μας παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών. Είχαμε μια βδομάδα μετά από μια ψυχωμένη εμφάνιση, μετά από μια αντίδραση. Δουλέψαμε πολύ γι αυτό το παιχνίδι.

Δυστυχώς όμως σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και έτσι η ομάδα, οι παίκτες αδικούν τον εαυτό τους, γιατί η ομάδα πληρώνει κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, τα ατομικά λάθη που κάνουμε σε καίριες φάσεις και αυτά είχαν ως αντίκτυπο η ομάδα να βρίσκεται πίσω στο σκορ και στην συνέχεια να κυνηγάει το αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν δικαιούμασταν πολλά πράγματα όπου κυριάρχησαν τα πολλά ατομικά λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές σχηματισμού προσπαθήσαμε λίγο να ισορροπήσουμε το παιχνίδι. Υπήρξε μία φάση η οποία θα μπορούσε να μας βοηθήσει λίγο να μπούμε ψυχολογικά και να πετύχουμε γκολ. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και φυσικά ήμασταν ευάλωτοι να δεχθούμε κι άλλο γκολ.

Αυτό που πρέπει να προσέξουμε όλοι είναι να δουλέψουμε. Τα παιδιά πρέπει να στηριχθούν μέχρι την μεταγραφική περίοδο. Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό έτσι ώστε η ομάδα να αρχίσει να παίρνει βαθμούς, γιατί είναι κάτι το οποίο είναι κάτι που έχει φορτώσει τους παίκτες με πολύ άγχος και πρέπει να το λύσουμε μεταξύ μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που έκανε τόσα χιλιόμετρα και ήρθε να υποστηρίξει την ομάδα. Το καταλαβαίνω είναι πικραμένος αλλά στην παρούσα φάση δεν μπορεί να γίνει κάτι. Συγχαρητήρια στον Κώστα (Γεωργιάδη) και να ευχηθώ καλή δύναμη στο καινούργιο του εγχείρημα.

Την Τετάρτη έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στην Λάρισα για το κύπελλο και μέχρι το επόμενο Σάββατο έχουμε να διαχειριστούμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Πίστη, δουλειά. Οι ποδοσφαιριστές είναι κύριοι εκφραστές και πρωταγωνιστές της αντίδρασης που πρέπει να κάνει η ομάδα".

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Σάκης Θεοδοσιάδης απάντησε:

"Η σημερινή ήττα σίγουρα μας αφήνει πίσω, αλλά αυτό που προέχει είναι πως θα διαχειριστούμε αυτά τα τρία, τέσσερα παιχνίδια που έχουν μείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς, να πάρουμε όσους περισσότερους πόντους για να είμαστε κοντά και από κει και πέρα θα δούμε πως θα ενισχύσουμε την ομάδα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου".

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ (Ποδοσφαιριστής ΒΕΡΟΙΑΣ):

"Μετά το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό ήμουν εγώ που ήρθα και είχα ζητήσει συγγνώμη εκ μέρους όλων των παικτών για το ατυχές αποτέλεσμα. Υπήρξαν κάποιες ανακατατάξεις, αλλά στην Ελλάδα είμαι σύνηθες φαινόμενο.

Η ομάδα στο παιχνίδι με την Ιεράπετρα το διαχειρίστηκε εξαιρετικά με τον Τάσο Ανθυμιάδη και τον Τόλη Χατζάρα και τους ευχαριστούμε πολύ γι αυτό. Με την έλευση του νέου προπονητή προσπαθούμε και μεις να καταλάβουμε, να πάρουμε τα αγωνιστικά «θέλω» του.

Θεωρώ ότι σήμερα είχαμε καλή απόδοση και πήραμε μια δίκαιη νίκη και είμαι σίγουρος ότι στο άμεσο μέλλον τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις θα είναι ακόμα καλύτερες από την σημερινή.

Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη για το κύπελλο και θέλουμε να προκριθούμε και ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή που θέλουμε να το πάρουμε και θα το πάρουμε".

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο Στέλιος Μαραγκός απάντησε:

"Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Είναι και το συναισθηματικό που πρέπει να διαχειριστείς, όταν με τον ίδιο προπονητή μοιράζεσαι για ενάμισι χρόνο τα αποδυτήρια. Είχαμε και μια τεράστια επιτυχία μαζί πέρσι. Από κει και πέρα ο κ. Θεοδοσιάδης είναι στην Καλαμάτα και εμείς στη ΒΕΡΟΙΑ. Ο καθένας για το ψωμί του".

ΣΤΑΘΗΣ ΔΗΜΟΣ (Ποδοσφαιριστής Καλαμάτας):

"Πρώτα απ΄ όλα ένα ευχαριστώ στον κόσμο που μας ακολουθεί όπου κι αν πάμε και τους ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη για την εμφάνισή μας, για την σημερινή και κάποιες ακόμα.

Δεν είναι ώρα να ρίξουμε φταίξιμο. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι , να δουλέψουμε, να αναλογιστεί ο καθένας τα λάθη του και όλοι να προχωρήσουμε στο επόμενο παιχνίδι το οποίο είναι της Τετάρτης και την Κυριακή που έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα.

Τίποτα δεν έχει τελειώσει, είμαστε ακόμα στα πλάνα που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".