ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 693 φορές

Κρίνεται σήμερα η παραμονή του Σάκη Θεοδοσιάδη στη "Βασίλισσα"

Την τρίτη ισοπαλία σε πέντε αγώνες στο γήπεδό της, παραχώρησε χθες η ΒΕΡΟΙΑ, αυτή την φορά σε μία ομάδα μετρίων δυνατοτήτων, όπως έδειξε ο Θεσπρωτός.

Αυτή η αδυναμία της ομάδας στην έδρα της, αλλά και μακριά από αυτήν (δύο ήττες σε τρία ματς), η απώλεια τόσων βαθμών και κυρίως το ότι δεν πείθει σαν ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει, πέραν του ότι αναδεικνύουν τις αδυναμίες του ρόστερ της που στήθηκε το καλοκαίρι, σηματοδοτούν και εξελίξεις στο στρατόπεδό της "Βασίλισσας".

Εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την παραμονή του Σάκη Θεοδοσιάδη στο τιμόνι της ομάδας, μιας και έχει προγραμματιστεί για σήμερα συνάντηση του 44χρονου προπονητή με την διοίκηση, όπως έκανε γνωστό ο τελευταίος στην συνέντευξη τύπου μετά το χθεσινό παιχνίδι. Σημειώνεται ότι, πριν την έλευση του τεχνικού της «Βασίλισσας» στην αίθουσα τύπου, έγινε γνωστό ότι μέσα στα αποδυτήρια ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα θέσει στη διάθεση της διοίκησης την παραίτησή του.

Σίγουρα όλα τα παραπάνω δεν είναι η καλύτερη εξέλιξη για την ιστορική ομάδα και μάλιστα συμβαίνουν σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Όμως, όπως γίνεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, όταν μία ομάδα φθάνει σε τέτοιες καταστάσεις, τότε πρέπει κάτι να αλλάξει, κάτι που θα την ταρακουνήσει συθέμελα.

Δεν γνωρίζουμε την κατάληξη που θα έχει η σημερινή συνάντηση, αν θα επιμείνει στην παραίτησή του ο Σάκης Θεοδοσιάδης και αν θα την κάνει δεκτή η διοίκηση. Όμως, κακά τα ψέματα, σε τέτοιες περιπτώσεις αυτό που μπορεί να αναστρέψει το κλίμα είναι οι αλλαγές προσώπων. Και μπορεί να θεωρείται κύριος υπεύθυνος ο προπονητής, αλλά σίγουρα δεν μπορούν θα θεωρηθούν άμοιροι ευθυνών και όσοι εμπλέκονται στον μεταγραφικό σχεδιασμό και προγραμματισμό του καλοκαιριού.