• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 791 φορές

Μοίρασε μαθητικά εισιτήρια η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ (φωτο)

Μαθητικά εισιτήρια διαρκείας μοίρασε σήμερα η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, στο 5ο λύκειο, στο επαγγελματικό, καθώς και στο λύκειο ειδικής αγωγής.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ομάδα στην επίσημη σελίδα της στο fb:

Ο Ν.Π.Σ ΒΕΡΟΙΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Βέροιας επισκέφθηκε σήμερα το 5ο λύκειο, το επαγγελματικό λύκειο καθώς και το λύκειο Ειδικής Αγωγής προκειμένου να μοιράσει τα μαθητικά εισιτήρια διαρκείας για τη φετινή σεζόν. Το λύκειο Ειδικής Αγωγής έλαβε κι ένα ξεχωριστό δώρο. Με πρωτοβουλία του ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ, μια φανέλα υπογεγραμμένη από παίχτες της Βασίλισσας θα κοσμεί πλέον τον τοίχο του σχολείου.

Οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν τα εισιτήρια στους μαθητές της 3ης Λυκείου, καθώς μέχρι και την ηλικία των 16 ετών η είσοδος στο γήπεδο της ομάδας μας είναι ελεύθερη. Στην επίσκεψη εκτός απο τους παίκτες και το επιτελείο της ομάδας μας, παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Κ.Α.Π.Α., Ακριβόπουλος Λεωνίδας, καθώς και οι αντιδήμαρχοι Παιδείας και Τουρισμού, Συρμούλα Τζήμα και Λυκοστράτης Βασίλης αντίστοιχα.

Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες και στα υπόλοιπα Λύκεια αφού κύριος στόχος της ομάδας και του Δήμου είναι να γνωρίσουν τα παιδιά τον αθλητισμό στο υψηλό επίπεδο και φυσικά να γίνουν υγιείς φίλαθλοι, δωδέκατος παίκτης της ομάδας μας! Όλοι μαζί λοιπόν την Κυριακή δίπλα στην ομάδα μας που αγωνίζεται κόντρα στον Θεσπρωτό.