ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1135 φορές

ΒΕΡΟΙΑ - Αιγάλεω 3-1: Δηλώσεις προπονητών και παικτών

Στο άγχος της κατάκτησης της νίκης απέδωσε ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Σάκης Θεοδοσιάδης την έλλειψη δημιουργίας αρκετών επιθετικών φάσεων, ενώ ο συνάδελφός του Δημήτρης Καλύκας θεώρησε πως δεν ήταν πέναλτι και αυτό εκνεύρισε τους παίκτες του.

Συγκεκριμένα στην συνέντευξη τύπου είπαν:

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ (προπονητής ΒΕΡΟΙΑΣ):  Συγχαρητήρια στον Δημήτρη και στον Λουκά. Από την ημέρα που ανέλαβαν το Αιγάλεω, άλλαξε η ψυχολογία και η αγωνιστική εικόνα. Προέρχονταν από δύο νίκες και μία ισοπαλία και ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Τους εύχομαι καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και υγεία στους ποδοσφαιριστές.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την πολύ σημαντική νίκη. Μια νίκη δίκαιη για μένα, μέσα από πολύ μεγάλη προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε πάρα πολύ καλά. Είχαμε πολύ καιρό να κάνουμε καλό πρώτο ημίχρονο. Είχαμε ξεκάθαρο μυαλό και ξέραμε τι ζητούσαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κι αν εξαιρέσω μερικά αβίαστα ατομικά λάθη, πιστεύω ότι είχαμε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού.

Από κει και πέρα εκείνο που μετράει για μένα είναι η αντίδραση για άλλο ένα παιχνίδι. Ενώ προηγούμαστε στο σκορ, ο αντίπαλος κατορθώνει και μας ισοφαρίζει. Είχαμε την ηρεμία και το ψυχικό σθένος. Είχαμε το μέταλλο και απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο κατορθώσαμε και κατορθώσαμε να πετύχουμε άλλα δύο γκολ και να πάρουμε τους τρεις σημαντικούς βαθμούς.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα και δύσκολο. Το δείχνει και η βαθμολογική εικόνα. Αυτό που θα παίξει σημαντικό ρόλο είναι η διαχείριση των κρίσεων και η διάρκεια που θα έχει η ομάδα στο πρωτάθλημα. Εμείς τα κεφάλια κάτω, υπομονή και κοιτάμε το επόμενο εκτός έδρας δύσκολο παιχνίδι στα Τρίκαλα.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Σάκης Θεοδοσιάδης τόνισε:

Εμείς κοιτάμε την καθημερινότητα στις προπονήσεις. Κοιτάμε το καλό. Δεν ξεχωρίζουμε κύπελλο και πρωτάθλημα. Δίνουμε την δυνατότητα σε όλα τα παιδιά, γιατί όλοι είναι υπολογίσιμοι. Έτσι προσπαθούμε να προσεγγίσουμε τακτικά τον αντίπαλο, επιλέγοντας τους παίκτες που μπορούν να φέρουν εις πέρας ένα παιχνίδι. Αρκετά παιδιά που ξεκινήσαμε σήμερα, έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό για να φτάσουμε σ΄  αυτήν την σημαντική νίκη.

Η κατηγορία είναι δύσκολη και δεν είναι δικαιολογία. Αν έρθετε και δείτε προπονήσεις, η εικόνα της ομάδας είναι τελείως διαφορετική, απ΄ ότι είναι μέσα στα παιχνίδια. Οι παίκτες είναι αυτοί που θέλουν να δημιουργήσουν, να παράγουν για να έρθουν στο γκολ. Σήμερα σε σχέση με άλλα παιχνίδια, είχαμε καθαρές τελικές. Αν γίνει το γκολ με τον Σάκη Κανούλα στο πρώτο ημίχρονο, σίγουρα θα αλλάξει και η ψυχολογία των παικτών. Θέλουμε να είμαστε παραγωγικοί και το δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις. Σίγουρα είναι ένας προβληματισμός για εμάς και καθημερινά μιλάμε με τους παίκτες πως θα λύσουμε το επιθετικό κομμάτι για να γίνουμε ακόμα πιο αποτελεσματικοί, αυτό δηλαδή που μας λείπει για το τελείωμα των φάσεων.  Ενώ η ομάδα φτάνει πολύ εύκολα στην περιφέρεια της περιοχής, εκεί δεν έχουμε το καθαρό μυαλό ή δεν έχουμε την ατομική ικανότητα να ξεκλειδώσουμε κάποιες φάσεις για να τις τελειώσουμε. Θεωρώ παιχνίδι με παιχνίδι μέσα από την δουλειά, θα διορθωθούν οι παίκτες και θα βγάλουμε ακόμα περισσότερα πράγματα στο επιθετικό κομμάτι. Αυτή η διαφορά προπόνησης με αγώνα, προφανώς οφείλεται στο άγχος της κατάκτησης της νίκης. Γι αυτό επιζητούμε το άγχος να είναι δημιουργικό. Υπάρχουν καλές ομάδες, υπάρχουν καλοί παίκτες και προπονητές.  

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΥΚΑΣ (Συνεργάτης Λουκά Καραδήμου στο Αιγάλεω): Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου, για την σημερινή τους απόδοση. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την συνολική εικόνα του αγώνα. Το σκορ 3-1, δεν θα έπρεπε να είναι στο παιχνίδι. Θεωρώ ότι κρίθηκε από μια αμφισβητούμενη φάση με το πέναλτι που δόθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο εγώ δεν έχω δει, αλλά όλοι μου λένε ότι δεν υπήρξε παράβαση. Υπήρξε, δεν υπήρξε, δεν έχει μεγάλη σημασία. Σημασία έχει ότι χάλασε τον ρυθμό του αγώνα και εκεί που είχαμε πατήσει τη μπάλα κάτω και μπορούσαμε να παίξουμε και είχαμε κάνει κάποιες ευκαιρίες, τελικά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Αυτό εκνεύρισε πάρα πολύ τους παίκτες μας  και μετά από ένα ατομικό λάθος βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 3-1.

Νομίζω ότι πρέπει να αφήσουμε στην άκρη αυτό το παιχνίδι και να σκεφθούμε το επόμενο παιχνίδι με τον Ιωνικό στην έδρα μας. Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, ένα τοπικό ντέρμπι και να στρέψουμε τα βλέμματα εκεί.

Συγχαρητήρια στη ΒΕΡΟΙΑ και εύχομαι πολύ καλή συνέχεια στην πορεία.

Απαντώντας ο Δημήτρης Καλύκας σε σχετικές ερωτήσεις είπε ακόμα:

Αν δείτε τη βαθμολογία, όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά. Η ομάδα που είναι πρώτη με αυτήν που υποβιβάζεται έχει μια διαφορά, νομίζω, έξι βαθμών. Είναι ισοδύναμες όλες οι ομάδες και νομίζω θα γίνουν πολύ καλά και αμφίρροπα παιχνίδια στην συνέχεια. Δεν μπορεί να ξέρει καμιά ομάδα ποια μπορεί να βγει και ποια μπορεί να υποβιβαστεί. Εκεί που κάνεις πρωταθλητισμό, εκεί μπορεί να πέσεις. Είναι καλό για τον κόσμο και για τις ομάδες.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ:

ΝΙΚΟΣ ΖΟΥΡΚΟΣ (Ποδοσφαιριστής της ΒΕΡΟΙΑΣ): Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στον προπονητή μου και σε όλο το τιμ. Ευχαριστούμε και τον κόσμο.

Πιστεύω ότι η ομάδα και σε μια μέτρια ημέρα, ξέρει να κερδίζει, να παίρνει αποτελέσματα. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τους τρεις πόντους στο σακουλάκι. Μπορεί να ήμασταν μέτριοι, αλλά την αξίζαμε τη νίκη.

Στην προπόνηση είμαστε τελείως διαφορετικοί. Είναι το άγχος, είναι και οι αντίπαλοι που είναι, πάνω κάτω, στο ίδιο επίπεδο. Επίσης πολλές ομάδες όταν παίζουν με τη ΒΕΡΟΙΑ είναι πιο κλειστές. Όμως θα το βρούμε… Είμαστε καλοί και ποιοτικοί παίκτες και ποιοτική ομάδα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΚΑΛΙΑΣ (Τερματοφύλακας Αιγάλεω): Έγινε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, από τις καλύτερες του πρωταθλήματος.

Στα πρώτα 10-15 λεπτά η ΒΕΡΟΙΑ ήταν καλύτερη από εμάς και έβαλε και το γκολ. Μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι, ήμασταν πάρα πολύ καλοί, καλύτεροι από τον αντίπαλο και πετύχαμε το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι και έγινε η φάση του πέναλτι. Επειδή ήμουν μπροστά στην φάση, έχω την άποψη ότι κακώς δόθηκε. Ευτυχώς ήταν τηλεοπτικό το παιχνίδι και ο διαιτητής Γρατσάνης έχει δώσει κι αλλού δικαιώματα. Από κει και πέρα βγήκαμε όλοι μπροστά με αποτέλεσμα να δεχθούμε άλλο ένα γκολ.

Θεωρώ ότι η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι βελτιώνεται και παρουσιάζει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο. Αυτές οι ήττες, έτσι όπως ήρθε, μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς και ευελπιστούμε, παρά την ήττα, ότι θα έχουμε ανάλογη συνέχεια με την ίδια απόδοση στα επόμενα παιχνίδια. Δεν φοβόμαστε τίποτα.