ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 999 φορές

Μονόδρομος η νίκη για τη ΒΕΡΟΙΑ που υποδέχεται με απουσίες το Αιγάλεω

Για το πρωτάθλημα της Football League και στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής, η ΒΕΡΟΙΑ υποδέχεται στο γήπεδό της το Αιγάλεω, την Κυριακή 3/11 στις 15:00.

Μια αναμέτρηση όπου η νίκη είναι μονόδρομος για τη "Βασίλισσα", μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα κόντρα σε Καβάλα (εκτός) και Ασπρόπυργο (εντός).

Αγωνιστικά, το πρόβλημα για τον Σάκη Θεοδοσιάδη εντοπίζεται στην θέση του αριστερού μπακ, όπου οι "καθαρόαιμοι" Πεταυράκης και Λεφίδης θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμού, ο πρώτος από το παιχνίδι κυπέλλου με τα Γιάννινα και ο δεύτερος εδώ και αρκετό καιρό. Πιθανός αντικαταστάτης θα είναι ο Μπλέτσας, τον οποίο δοκίμασε σε αυτή την θέση ο Σάκης Θεοδοσιάδης όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις.

Επίσης, εκτός πλάνων θα είναι και ο έμπειρος Γιάννης Πασάς που είδε την κόκκινη κάρτα στο παιχνίδι της περασμένης Τρίτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής: Βοσνιάδης, Μπλατσιώτης, Μαραγκός, Στάμου, Μανιώτης, Μουρατίδης, Μουχάλης, Ζούρκος Αλ., Ταϊρης, Πολύζος, Πέντα, Βεργώνης, Μπλέτσας, Ζούρκος Ν., Χαντζάρας, Κανούλας, Σιμόνι, Σκαθαρούδης, Μεληκιώτης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τρικαλινός Γατσάνης, με βοηθούς τον συμπατριώτη του Μανασή και τον Φράγιο από τον σύνδεσμο Μακεδονίας.

* Την αναμέτρηση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε LIVE σχολιασμό οι φίλοι του kerkidasport.gr. Είναι μία ευγενική χορηγία του ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ LIDO, της εταιρείας FRESHLAND και της Τεντόγλου LUBRICANTS.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες:

Σάββατο 2/11

15:00 (Δημοτικό Νεάπολης Βόλου) Νίκη Βόλου – Ιωνικός: 1-2

Κυριακή 3/11

15:00 (Δημοτικό Βέροιας) ΒΕΡΟΙΑ – Αιγάλεω (Γρατσάνης, Μανασής (Τρικάλων), Φράγιος (Μακεδονίας)

15:00 (Δημοτικό Ασπροπύργου) Ασπρόπυργος – Τρίκαλα (Ανδριανός, Κακαφώνης (Αχαϊας), Καλλής (Ανατολικής Αττικής)

15:00 («Οικονομίδειο») Ιάλυσος Ρόδου – Διαγόρας Ρόδου (Παρχαρίδης (Δράμας), Νικολάου (Αθηνών), Καραθανάσης (Ανατολικής Αττικής)

15:00 («Ανθή Καραγιάννη») Καβάλα – Θεσπρωτός (Βλάχος (Ανατολικής Αττικής), Κουβαλάκης (Δράμας), Τερζόπουλος (Έβρου)

15:00 (Δημοτικό Καλαμάτας) Καλαμάτα – Ολυμπιακός Βόλου (Καδδάς (Αχαϊας), Βεργέτης (Αρκαδίας), Οικονόμου (Αχαϊας)

15:00 (Δημοτικό Νέας Τρίγλιας) Τρίγλια – ΟΦ Ιεράπετρας (Καλατζής, Σακκάς (Θεσσαλίας), Στάϊκος (Λάρισας)