ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1522 φορές

Νέα «γκέλα» για τη ΒΕΡΟΙΑ 1-1 με Ασπρόπυργο

Δεν κατάφερε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον αξιόμαχο Ασπρόπυργο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Football League.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη για μία ακόμη αγωνιστική παρουσιάστηκε μέτρια, χωρίς φαντασία στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και με τους παίκτες της να είναι αγχωμένοι και να κάνουν αρκετά λάθη.

Από την πλευρά του ο Ασπρόπυργος, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος ήταν απειλητικός και έχασε 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες, ενώ στην επανάληψη αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να φέρει στα ίσια το ματς, παίρνοντας τον έναν βαθμό που δικαιούταν απόλυτα.

Το σκορ άνοιξε στο 49’ η «Βασίλισσα», η οποία στην πρώτη της αξιόλογη στιγμή στο ματς κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με τον νεοεισελθόντα Σάκη Κανούλα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 75’ με τον Βασιλείου.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Βεροιώτες είχαν τον έλεγχο του αγώνα, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία των φιλοξενούμενων, οι οποίοι από την πλευρά τους μετά το πρώτο 20λεπτο "ξεθάρρεψαν" και άρχισαν να επισκέπτονται με αξιώσεις την περιοχή της "Βασίλισσας".

Στο 25' και στο 27' οι προσπάθειες των Σρέσκοβιτς και Βασιλείου κατέληξαν άουτ, ενώ στο 31' το σουτ του Βασιλείου από το ημικύκλιο της περιοχής εξουδετερώθηκε από τον Βοσνιάδη. Στο 38' νέα καλή στιγμή για τον Ασπρόπυργο με τον Ζαχαρό να στέλνει από καλή θέση τη μπάλα άουτ.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Σάκης Θεοδοσιάδης έριξε στο ματς τον Κανούλα για να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή και ο υψηλόσωμος φορ της "Βασίλισσας" τον δικαίωσε άμεσα, αφού στο 49' έστειλε με κοντινό εναέριο πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από μπαλιά του Βεργώνη, γράφοντας το 1-0.

Οι Βεροιώτες συνέχισαν να διατηρούν την εδαφική υπεροχή και μετά το γκολ που πέτυχαν, όμως και πάλι ήταν ακίνδυνοι επιθετικά.

Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα και στο 75' τα κατάφεραν, όταν ο Ζγκούρι μπήκε από αριστερά στην περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ και έκανε το σουτ, ο Βοσνιάδης απέκρουσε προσωρινά και ο επερχόμενος Βασιλείου αμαρκάριστος έστειλε τη μπάλα με σουτ πρώτα στο αριστερό δοκάρι της εστίας της "Βασίλισσας" και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 1-1!

Στην συνέχεια η ΒΕΡΟΙΑ πίεσε για το νικητήριο γκολ και είχε δύο καλά σουτ του Μεληκιώτη στο 80' και 81' που εξουδετερώθηκαν από τον γκολκίπερ του Ασπρόπυργου, ενώ στο 82' η ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Στάμου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες ζήτησαν από ένα πέναλτι, οι Βεροιώτες στο 10' σε ανατροπή του Σιμόνι από τον Βασιλείου και οι φιλοξενούμενοι στο 79' σε ανατροπή του Βασιλείου από τον Μουχάλη.

Με λάθη ήταν η διαιτησία του Πανυτσίδη (Κοζάνης) και των βοηθών του Μωυσιάδη και Φαλτάκα (Γρεβενών).

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Ταΐρης, Βεργώνης, Πέντα (79' Μεληκιώτης), Χαντζάρας (46' Κανούλας), Πασάς, Σιμόνι (65' Σκαθαρούδης).

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Ιωαννίδης, Ζώνας, Λογοθέτης, Ζαχαρός (76' Στεφάνοβιτς), Γκατσαλάρι (86' Νικολακάκης), Κάκκο, (90' Καμπούρης), Ζγκούρι, Σρέσκοβιτς, Βασιλείου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 28/10...